avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Activitate oanaconstantin

Activitate oanaconstantin

Răspuns la discuția Cumul de functii
Va multumesc, articolul la care faceti referire imi este cunoscut. Concret, intrebam de o anume situatie: este sau nu aceea a unei incompatibilitati?
Buna ziua,

Se pot cumula doua functii: aceea de asistent medical cu cea de asistent de farmacie ( norma intreaga/ respectiv jumatate de norma), ambele in cadrul aceleiasi institutii de stat( spital)?
Buna ziua,

Locuiesc in sect. 6 al capitalei. La administratia financiara a sectorului respectiv platesc si impozitul aferent inchirierii unui apartament pe care-l detin in jud. Constanta. Intentionez ca din luna ianuarie a anului viitor sa-mi schimb domiciliul stabil intr-o alta localitate din tara. Ce anume trebuie sa fac, cum sa procedez pentru ca acel impozit sa-l platesc la administratia viitorului domiciliu, a noii adrese pe care o voi avea in cartea de identitate?
Răspuns la discuția radiere autoturism
Va multumesc. Si acest lucru se face dupa obtinerea certificatului de radiere de la politie?
As dori o informatie in legatura cu radierea la cerere a unei Dacii 1310, an fabricatie 1986, al carei proprietat sunt. Am si dovada detinerii unui spatiu de depozitare. Acest lucru e suficient pentru a o scoate si din evidenta fiscala sau mai am nevoie de un document? Declaratie la notar sau ceva in sensul asta, ca e dezmembrata, ca nu mai e in stare de functionare?