Se pot cumula doua functii: aceea de asistent medical cu cea de asistent de farmacie ( norma intreaga/ respectiv jumatate de norma), ambele in cadrul aceleiasi institutii de stat( spital)?
Locuiesc in sect. 6 al capitalei. La administratia financiara a sectorului respectiv platesc si impozitul aferent inchirierii unui apartament pe care-l detin in jud. Constanta. Intentionez ca din luna ianuarie a anului viitor sa-mi schimb domiciliul stabil intr-o alta localitate din tara. Ce anume trebuie sa fac, cum sa procedez pentru ca acel impozit sa-l platesc la administratia viitorului domiciliu, a noii adrese pe care o voi avea in cartea de identitate?
As dori o informatie in legatura cu radierea la cerere a unei Dacii 1310, an fabricatie 1986, al carei proprietat sunt. Am si dovada detinerii unui spatiu de depozitare. Acest lucru e suficient pentru a o scoate si din evidenta fiscala sau mai am nevoie de un document? Declaratie la notar sau ceva in sensul asta, ca e dezmembrata, ca nu mai e in stare de functionare?