avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi
Forum Activitate debydeby

Activitate debydeby

Răspuns la discuția Corp delict
doar cu bucata lui de haina :(
Răspuns la discuția Corp delict
Stiu ca pare greu de crezut dar l-am lovit in incercarea de-al imobiliza, apoi mi s-a facut mila de el, mi-a vorbit cu "sarumana" "domnu imi pare rau" asa ca l-am lasat.
Dupa ce am stat de vorba cu el i-am dat chiar 50 de lei bani de buzunar pentru ca era cam prost imbracat :(
iar acuma vine cu toata satra....



Răspuns la discuția Corp delict
Bine. e adevarat ca acele haine de pe gardul meu pot fi contestate, ca si corp delict intrucat nu au fost ridicate de politie?
Discuție Corp delict
un hot a intrat la mine in curtea casei,m-am speriat, am luat toporul si l-am pafugarit afara ... el a facut greseala sa sara in copoc si apoi direct peste gardul meu de beton (deasupra caruia am cioburi de sticla).

fiind mai sportiv (ma duc la sala) am reusit sa ies pe poarta si sa-l prinda. bineinteles ca l-am lovit ... am ajuns acuzat de "lovire si alte violente" nu l-am lovit cu toporul ce cu pumnul... .. mi s-a facut mila de el si i-am dat drumul... politia a retinut doar fapta mea. si acuma sunt acuzat. A venit cu martori impotriva mea chiar :(
Ce am vrut sa zic ...
in fuga sa i s-au rupt hainele in cioburile de sticla care se pun pe garduri contra hotilor. am gasit o bucata din haina lui plina de sange la 1-2 luni de la incident.

Precizez ca nu a ploat in ultimele luni in Romania.

Am inteles ca nu ma pot folosi de aceea bucata de haina plina de sange intrucat nu a fost ridicata de politie ce de mine :(
Si ca as ajunge sa platesc aiurea costurile ADN. Stie cineva cat costa acele teste? :(
Sunt terminat....



Ce se intampla daca nu am comunicat nimic?!

Sunt acuzat intr-un proces simplu de lovire si alte violente, insa momentam sunt plecat cu acte de munca in Anglia.
Am dat declaratie la politie, procuror, peste tot iar dosarul urmeaza sa ajunga in judecata.

As dori sa stiu daca voi fi nevoit, datorita serviciului (inginer software) sa ma prezint la fiecare termen de judecata sau pot fi reprezentat si de avocat?

Cam de cate ori va trebui sa vin in tara? Poate avocatul sa zica in locul meu ca-mi sustin declaratia data anterior la politie, sau sa vorbeasca el in locul meu ?