avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Activitate cristianix

Activitate cristianix

victima are martor un frate (care are 3 ani cu suspendare pentru furt de lemne si care a plecat imediat din tara supa acest incident) si inca o persoana care munceaste cu ziua la ei (care a declarat ca era intuneric si nu a vazut nimic)
e vorba de 3 zile de spitalizare ...7 zile ingrijiri medicale
In data de 3.11.2011 am fost la prietena mea care locuieste intr-un sat la distanta de 100 km de mine. In seara respectiva am stat la masa cu cei doi frati ai ei si cu parintii dupa care noi ne-am retras in camera si ne uitam la tv. Dupa 1 ora vine mama ei si ne spune ca fratii au plecat cu masina in sat si au fost atacati cu toporul, si masina e avariata.Tatal lor se pregatea sa plece cu o alta masina sa vada care este situatia. Am luat aparatul foto profesional si am zis ca merg si eu ca sa fac poze la masina avariata. Plecand de la casa lor unde era mai era inca o persoana din sat care ne-a vazut (martor), in 2 min am ajuns la fata locului, masina lor era distrusa (geamurile laterale dreapta + parbriz lovit cu un topor), cei frati erau speriati, si mai era o persoana ajunsa inaintea noastra(martor2 - unchiul prietenei mele). Am intrebat daca s-a anuntat politia, si mi sa zis ca nu. Am cerut telefonul la unul din frati si am apelat 112 si mi-am dat datele personale. Mirarea a fost ca doamna de la 112 a zis ca deja sa anuntat politia, si cei care au atacat masina au sunat ei primii.
Dupa 30 zile am fost chemat la politie, si mi sa adus la cunostinta ca in seara respectiva eu as fi lovit o persoana in cap cu un obiect (ranga- si are 7 zile de spitalizare) Am dat o declaratie cu tot ce am scris si aici. Din ceea ce am inteles de la politie cica victima ma cunoaste. (In urma cu 2 ani m-am intalnit cu prietena si cu un grup de vecini de-ai ei la patinuar ...eu i-am salutat pe toti dar nu le-am retinut numele si mai ales infatisarea.) . Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie? Fratii prietenei mele au deschis proces pentru a recupera daunele iar acea victima am inteles ca deschide proces impotriva mea ca l-am lovit.
Persoanele care studiaza cazul s-au enervat pentru ca nu se recunoaste adevarul, ca este o victima si nimeni nu recunoaste ca a lovit-o.

Nu am avut nici o data probleme cu politia, am numeroase diplome la diverse concursuri, sunt student la zi si angajat.
Cum va decurge acest proces? Ce pot sa fac? Sunt acuzat pe nedrept

Va multumesc pentru timpul acordat!