avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate saucheaionica

Activitate saucheaionica

multumesc,dar cheltuielile de judecata le-am recuperat in instanta,adica au fost compensate cu sumele de la intretinere,dar asociatia continua sa ma treaca restantiera,fara sa scada nimic din sumele pentru care ne-am judecat,am facut plangere penala,iar procurorul a raspuns ca nu este abuz in serviciu,la primarie am facut deasemena plangere pentru faptul ca sunt trecuta restantiera,raspunsul ca nu este de competenta lor si sa apelez la un executor,eu inteleg prin aceste raspunsuri ca practic nu pot apela la nici o institutie pentru a rezolva problema,deorece ficare institutie nu vrea sa-si asume o responsabilitate.
multumesc. in concluzie,daca asociatia trece debite restante nereale in lista de intretinere nu am unde sa apelez pentru aceasta problema
o intrebare daca ma poate ajuta cineva,executorul judecatoresc afara de a cere cheltuielile de judecata poate executa si debitul trecut de acestia in listele de intretinere?
termenul de 7 zile din legea 230/2007 este pentru anuntarea adunari generale ,iar termenul de 30 de zile este valabil ca si institutiile statului,deoarece la orice institutie ai depune o cerere termenul de raspuns este de 30 zile.
raspunsul trebuie sa-l primiti dupa 30 de zile calendaristice,de regula nu prea raspund la
sesizari,deoarece nu doresc sa le face-ti probleme ( adica sa aveti o dovada din partea asociatiei ). Daca primiti sau,nu raspuns mergeti la primaria de sector si faceti o reclamatie la serviciul de relatii cu asociatile de proprietari.Succes.
da, toate hotaririle sunt definitive si irevocabile,cu exceptia hotariri din 2011,la prima hotarire am fost la un executor judecatoresc si nu a rezolvat nimic,motivul ca nu are pe ce sa puna sechestru si atunci la fiecare proces cheltuielile de judecata le compensez cu cotele de intretinere.
2003, 2006,2007 si pentru 2011 urmeaza recursul
procesul din 2002 s-a terminat in anul 2003,apoi 2005-2006,2008-2011,
Asociatia de proprietari ma dat in judecata in anul 2002 pentru restante la intretinere,am castigat procesul ca si pe urmatoarele ( apoi am dat eu asociatia in judecata ),cu toate ca am castigat toate procesele,asociatia de proprietari refuza categoric sa tina seama de aceste hotaririi definitive si irevocabile,care spun ca am achitat sume in plus fata de asociatie,acestia continua sa ma treaca pe listele de intretinere restantier,netind cont de aceste sume,sau de cheltuielile de judecata pe care acestia mi le datoreaza.Reprezentanti asociatiei tot imi spun ca sa lasam tribunalul si sa le achit restanta care pe listele de intretinere a ajuns la sume foarte mari.Singura modalitate de a-mi aduce intretinerea la zi este prin tribunal.Daca aceasta asociatie nu tine cont de aceste hotarii si nu i-a in calcul toate sumele castigate ce pot face?Restanta continua sa creasca din anul 2000,de reclamat nu ai unde sa reclami si daca totusi o faci nu se rezolva nimic. Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac in asemenea situatie,daca cei care reprezinta asociatia refuza categoric sa tina seama de un fapt dovedit in instanta ( la toate dosarele s-au facut expertize contabile.Multumesc.