avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters231135

Activitate ContSters231135

1.Institutia la care urma sa ma transfer a solicitat acordul dostului meu angajator printr-o adresa. Eu mi-am data cordul scris in vederea efectuarii transferului.
2.Institutia la care lucram nu a raspuns adresei de solicitare.
3.Mi s-a eliberat dosarul profesional, raportul de evaluare, nota de lichidare, dar fara sa mi se de actul administrativ de modificare a raportului de serviciu, desi aceasta a fosr emisa.

Am fost la ANFP si mi s-a spus ca este obligatoriu acordul institutiei unde functionam. Am cerut in baza unei petitii o comunicare scrisa si astept cu interes sa mi se comunice unde despre obligativitatea acestui acord?

Mai mult decat atat, institutia la care lucram dupa ce nu imi comunica actul administrativ de modificare a raportului de serviciu, trimite la o zi dupa termenul stabilit pt. transfer o adresa prin care spune ca nu este de acord cu transferul,chiar daca avea emis actul administrativ cu doua zile inainte. Mai mult de atat, directorul care a concertat asemenea aberatii juridice este de profesie jurist.
1.Vreau sa stiu daca in cazul transferului unui functionar public in interesul serviciului de la o inst. publica locala la o instit. publica centrala in confonformitate cu prevederile art.90 alin.1) din Legea nr.188/1999 , este necesar si acordul institutiei publice unde functionarul public are raport de serviciu.
2. Emiterea actului administrativ in care se specifica " se ia act de modificarea raportului de serviciu prin transfer in interesul serviciului...." fara emiterea unui raspuns scris de exprimare a acordului constituie practic un acord?
Rog raspuns urgent! Sunt fara loc de munca din cauza unui astfel de transfer!