IN 2008 INFRACTORII AU FACUT VINZAREA IN CARE TOATE ACTELE VINZARII SUNT FALSE,IN 2009 AU INCERCAT SA INTRE PE PROPIETATEA NOASTRA CIND AM SI AFLAT DE ESCROCHERIE SI LE AM FACUT PLINGERE PENALA LA PARCHETUL JUDECATORIEI,SI LE AM FACUT INTERDICTIE DE VINZARE LA CARTEA FUNCIARA SI LA FISC.IN 2010 EI N EAU DAT IN JUDECATA IN CIVIL SA SCAPE DE PENAL MINTIND O SI PE ACEASTA JUDECATORE CA NU AU STIUT CA TERENUL FUSESE VINDUT SI CA AU FACUT CADASTRU PE UN TEREN LIBER DE ORICE CTIE SI PLIN DE BURUIENI LUCRU INFIRMAT DE EXPERTUL CADASTRAL.IN ACEST MOMENT JUDECATOREA A SUSPENDAT PROCESUL DIN LIPSA DE PROBECARE E SOLUTIA IN CONTINUARE?
printro erore judiciara indusa de el insusi un individ a primit un teren ce fusese vindut de propietara de cedata cu 9 ani inainte cu acte notariale si transcris la judecatorie pe numele propietarului adevarat.aceasta sa intimplat datorita unei marturii mincinose into tranzactie intre partile aflate in proces care au intodus in tranzactie terenul ce nu le apartinea,chiar in hotarirea respectiva se specifica clar ca la masa succesorala acest teren nu se afla.,neavind documente de la fisc ca aveau in propietate terenul.Judecatoarea neatenta la a doua sedinta neatenta introduce in dispozitivul sentintei si terenul ce nu le apartinea printo hot.irev.si definitiva.Cu aceasta individul obtine un certificat fiscal fals cu un nr de rol care apartinea altui teren cu complicitatea unei fctionare care a si plecat din administratie,face cadastru violind propietatea noastra ce era ingradita de 9 ani,pe care se afla o fantana o baraca metalica,un foisor un bransament electric,cu ajutorul altui fctionar corupt de la o.c.p.i.,chiar daca noi avem proces verbal de trasare in coordonate carteziene avizat de oficiu de cadastru cu 9 ani inainte si vinde terenul unui complice.cum vedeti rezolvarea acestei situatii?