avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Activitate Flori2012

Activitate Flori2012

Multumesc.
ok.
O zi buna va doresc!=D>
1. Stimata doamna eu am atacat hotararea data de instanta din anul 2010, deci ea ramane valabila, ca procesul este in curs, nu s-a terminat.Mai mult eu sunt parte in proces, si aceasta decizie nu s-a luat la sfarsitul procesului in instanta, ci dupa o amanare de 10 zile.Eu am vazut pe site ca hotarea data este irevocabila.Nu am citit-o.Am cautat dosarul la arhiva, si nu se gaseste, cineva probabil il tine ascuns.
2. In ceea ce priveste numerele de inregistrare este ok, stiu si eu.
3. Eu am atacat hotararea, pentru ca nu am dat de ea in nici un fel sa o citesc.Nu ma multumesc cu doua cuvinte pe site-ul justitiei la rubrica "cauza".Mai mult nu exista probe, s-a intocmit procesul verbal dupa 2 km, m-au fraierit.
4. Ba da, este al treilea termen la acest dosar.
Daca puteti sa-mi dati baza legala pentru abuz in serviciu - Regulament al Politiei Romane, intocmirea procesului verbal al agentului constatator dupa 2 km.; neprezentare probe, neprezentare agent constator ca parte in proces.
Multumesc.
Vreau sa va spun ca am doua dosare la aceeasi judecatorie de sector.Cauza este aceeasi, procesul verbal de contraventie.S-au dat doua numere diferite de la registratura.Cand am facut contestatia in anulare a hotararii judecatoresti s-a intocmit un nou dosar cu un al numar de inregistrare.

Deci in al doilea dosar eu cer: anularea hotararii judecatoresti definitiva , anularea procesului verbal de contraventie si a punctelor de penalizare cat si a amenzii contraventionale.Mentionez ca nu au fost aduse probe la dosar, si cu toate acestea aceasta hotarare a fost definitiva si irevocabila.Mai mult procesul verbal s-a intocmit la 2 km de calea ferata, si am invocat numitatea absoluta deoarece nu a fost intocmit la fata locului de agentul constatator.Mentionez ca nu am fost in nici o situatie de acest gen, si dupa ce am citit legea mi-am dat seama ca am fost fraierita.Mai mult am semnat si procesul verbal unde el spune o aberatie acolo.Ce pot sa fac? Cum ma puteti ajuta?
Buna ziua.Am si eu un comentariu si asi dori sa ma ajutati cu parerile voastre.In situatia data am pe rol un dosar civil - contestatie in anulare a hotararii judecatoresti definitive data de instanta in primul dosar - respectiv contestatie la procesul verbal de constatare a contraventiilor pe drumurile publice.Deci practic am doua dosare cu doua numere diferite.Primul s-a finalizat cu aceea hotarare care nu s-a dat verdictul in instanta de fond, a mai fost amanat 10 zile si pe urma am vazut hotararea data de pe site-ul justitie.Eu am facut contestatie in anulare a hotararii judecatoresti.Cum pot sa obtin aceasta hotarare care nu este nici la dosar, ca sa pot sa o citesc? Mentionez ca a trecut 8 luni de zile.Multumesc.