buna seara am si eu o intrebare am fost casatorita si am divortat si am o fetita dar mi fost incredintato mie legea .iar pe hotarare scrie definitiva si irevocabila pot sa mio scot din tara chiar daca tatal ei are vizita in fiecare luna .iar el nu a mai luato de un an astept un rasp multam
dar dar am fost la politie si miau sp ca daca nu are nici un venit nu au ce sai faca cum este possibil asa ceva .eu din cate am inteles chiar daca nu are venit trebuie sa plateasca pensia minorerei dar se pare ca politia imi sp contrartiu
dar daca el are [rogram de vizita in fiecare luna la sfarsit ultima sapt 3zile chiar si asa o pot scoate k am definitva hotararea.si inca un lucru chiar azi am fost la politie sal dau pentru ca nu mia platit pensia 2luni unaa dupa alta si nu prea mia placut
k ei tr si asteapta rezultate .
imi piteti spune exact ce trebuie sa fac si cum ca eu chiar vreau sa fac
mulumesc de rasp
dar daca de ex el nu are nimic nici loc de munca bineinteles ccu carte de munca trebuie sa plateasca si de una si de alta pensia minorei chiar daca nu are nici un venit.nu
multumesc frum pt raspunsuri dar la politie am fost si nu mau rezolvat doar miau sp ca au trimis la fotrele de mnca sa vada daca au veni pe la primarie .dar nu mau rezolvat .eu as vrea sal dau in judecata pentru bani restanti care nu ia platit si as vrea sa stiu cum se face aceea declaratie de aceea va rog sami spuneti cum se face declaratia pentru sal dau in judecata.va multumesc
am fost casatorita in urma casatoriei a rezultat o minora ,in urma desfaceri casatoriei paratul trebuie sa plateasca pensie de intretinere minoreie ,dar nu respecta tocmai asa cum trebuie conditile nu mia platit la timp pensia si aresi restanta 10luni dar fireite date .cum pot face sa recuperez bani .mai bine zis cum se face o actiune sal dau in judecata va rog sami tr si mie un model.va multumesc