Multumesc.
Am totusi o nelamurire : Daca o firma nu-si plateste taxele ajungand sa datoreze peste 1.000.000 euro la bugetul de stat plus datoriile la terti si nimeni nu pateste nimic, eu de ce as mai plati taxele ?
Eu am de recuperat bani de la firma respectiva. Stiu ca nu am sanse dar as putea sa deduc TVA -ul din facturile emise. Firma datoreaza MF peste 1.000.000 euro din taxe neplatite iar altii sunt executati pt 100 ron.
A fost deschisa procedura de insolventa impotriva unei firme in 2009.
Dupa cateva termene , in iunie 2010 s-a deschis procedura generala.
In martie 2011 s-a dispus intrarea in faliment.
De atunci se da termen dupa termen cu mentiunea "continuarea procedurii de lichidare"
Nu ma pot duce la tribunal, e departe si nici avocat nu am, am pierdut deja destui bani si nu mai am ce recupera.
Mie mi se pare ca se tergiverseaza.
Pot sa fac ceva ?
Va multumesc.
Care este procedura si care sunt costurile scoaterii din circuitul agricol a unui teren extravilan, arabil, in vederea obtinerii autorizatiei de constructie.
Va multumesc.
Doi frati mostenesc un teren de la tatal lor. Unul din frati face cerere de reconstituire in martie 1991,conf. L18. Comisia locala elibereaza adeverinta, in noiembrie 1991, in care sunt trecuti ambii mostenitori. Nu se contesta nimic, se emite titlu de proprietate pe numele ambilor.
Apoi fratele care nu a facut cerere decedeaza. Mostenitorii sai au cerut iesirea din indiviziune dar fratele care a depus cerere solicita instantei, dupa 20 ani, scoaterea din titlu a fratelui decedat pe motiv ca nu a facut cerere.E corect ?