avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Activitate deya99

Activitate deya99

Răspuns la discuția Evacuare fortata din imobil
Multumesc foarte mult pentru lamuririle pe care mi le-ati dat.
Insa in ce priveste consimtirea tacita, nu stiu daca este chiar asa, intrucat in discutia pe care am avut-o atat cu fratele mai mic cat si cu mama celor doi, am specificat foarte clar ca ca in momentul in care el primeste banii, va pleca, intrucat nici eu si nici prietenul meu nu mai dorim sa impartim locuinta cu el.
In acest caz acea consimtire tacita de care vorbiti mai este de actualitate?
Inca o data multumiri si sper sa imi raspundeti si la aceasta ultima intrebare.
Răspuns la discuția Evacuare fortata din imobil
deci inteleg ca el are in continuare mai mult sau mai putin dreptul de a sta in acest imobil, in situatia in care nu detine nimic din el? www.avocatnet.ro/images/smil... >
Buna seara si sper sa gasesc aici o solutie! Imi cer scuze anticipat daca nu aceasta este sectiunea unde ar trebui sa postez, insa nu ma prea pricep la tipuri de drept...
Problema sta in felul urmator:
eu (32 ani) locuiesc cu prietenul meu (34 ani) si fratele lui (32 ani) intr-un apartament 4 camere confort 2, noi doi nefiind casatoriti. Apartamentul a fost cumparat de parinti pentru ambii frati, insa intrucat la data tranzactiei doar cel mare era major, pe actul de proprietate figura doar el ca unic proprietar. In urma unei discutii atat cu fratele mai mic cat si cu mama lor, am decis ca eu sa ii dau jumatate din valoare de piata a apartamentului fratelui mai mic, urmand ca el sa isi gaseasca un alt spatiu locativ. I-am dat banii mamei lui (asa cum ne-am inteles atunci cand am discutat), si in momentul acesta sunt proprietara a 50% din apartament, ceilalti 50% apartinand prietenului meu (am facut act de vanzare-cumparare pentru 50% din imobil cu prietenul meu)
Problema: fratele mai mic in acest moment nu mai doreste sa paraseasca locuinta
Cum ne sfatuiti pe mine si pe prietenul meu sa procedam in acest caz, pentru a-l evacua? Mentionez ca acesta din urma a dat dovada in repetate randuri de comportament violent (mai ales atunci cand bea devine foarte violent).
Va multumesc anticipat pentru raspuns
Buna seara si sper sa gasesc aici o solutie! Problema sta in felul urmator:
eu (32 ani) locuiesc cu prietenul meu (34 ani) si fratele lui (32 ani) intr-un apartament 4 camere confort 2, noi doi nefiind casatoriti. Apartamentul a fost cumparat de parinti pentru ambii frati, insa intrucat la data tranzactiei doar cel mare era major, pe actul de proprietate figura doar el ca unic proprietar. In urma unei discutii atat cu fratele mai mic cat si cu mama lor, am decis ca eu sa ii dau jumatate din valoare de piata a apartamentului fratelui mai mic, urmand ca el sa isi gaseasca un alt spatiu locativ. I-am dat banii mamei lui (asa cum ne-am inteles atunci cand am discutat), si in momentul acesta sunt proprietara a 50% din apartament, ceilalti 50% apartinand prietenului meu (am facut act de vanzare-cumparare pentru 50% din imobil cu prietenul meu)
Problema: fratele mai mic in acest moment nu mai doreste sa paraseasca locuinta
Cum ne sfatuiti pe mine si pe prietenul meu sa procedam in acest caz, pentru a-l evacua? Mentionez ca acesta din urma a dat dovada in repetate randuri de comportament violent (mai ales atunci cand bea devine foarte violent).
Va multumesc anticipat pentru raspuns