avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate bloc101a

Activitate bloc101a

Va multumesc.
Absurd, si frustrant.
Cei de la [EDIT] sunt autorizati, dar mi se parea ff dubios ca nu vor sa se apuce de instalare, fara aceasta "autorizatie".
Am sa fac si asta.Sa vezi bataie de cap cu cei de la primarie.
Vroiam sa aflu daca exista o baza legala in acest sens, Sistemul de supraveghere il instalam pentru ca au fost furate 2 masini si nenumarate infractiuni, sunt sigura ca acest lucru se intampla si in alte zone dar nu inteleg dece am nevoie de aceasta autorizatie avand in vedere ca facem un bine tuturor.
Am cerut firmei sa imi trimita articolul din lege care ma obliga sa am aceasta autorizatie ABSURDA, dar nici un raspuns.
Buna ziua,
Urmeaza sa instalez un sistem de supraveghere video pentru 3 scari de bloc 3 camere dome pentru monitorizarea intrarii in bloc si 5 pentru perimetrul blocului ( locurile de parcare)
Firma care se va ocupa de instalarea sistemului de monitorizare [EDIT] m-a trimis mai intai la primarie sa obtin autorizatie pentru monitorizarea parcarii.
Dansii au comunicat ca nu pot face instalarea in perimetrul blocului daca nu am aceasta autorizatie.
As dorii sa stiu daca este necesara aceasta autorizatie daca 99% din locatari si-au dat accordul pentru instalarea camerelor de supraveghere.
Mentionez faptul ca parcarea care va fi supravegheata este platita. si apartine ps3.