mi-am dat seama mai tarziu. am mentionat ca eram noua si agentul respectiv a insistat clar ca asa se procedeaza. sefa nu raspunsese la telefon si omul a zis ca se grabeste. in orice caz in cutia respectiva nu intra mai mult de 15 pachete ingramadite, deci nu avea clar cum sa fie 30. cutiile erau numerotate si acel lucru era mentionat si in factura. se putea proceda altfel, eventual imi sesizam si singura greseala si plateam de buna voie din moment ce eu am gafat. imi taia eventual din salariu. dar nu sa ajung sa fiu facuta cu ou si cu otet si sa mi se vorbeasca josnic si nedemn pt o greseala care la urma urmei e scuzabila pt un incepator date fiind situatiile. putea eventual sa anunte politia daca ma banuia de furt.dar nu sa-si faca dreptate recurgand la niste manevre de vatamare corporala la urma urmei.
EDITAT - copiat mesajul consecutiv
multumesc frumos. m-au vazut mai mica si mai neinitiata in domeniu si au crezut ca au pe cine sa arunce capra sau ca probabil ar fi iesit in castig daca mi-ar "scoate gaura" cum se zice. oricum nu stiu ce a fost in capul meu de m-am aruncat la un asemenea job. eu sunt venita aici in comuna impreuna cu prietenul si ma plictiseam toata ziua in casa, nicidecum din lipsa banilor. daca mi-ar fi taiat din salariu nu ar fi fost o problema pt mine 40 de ron sau doamne iarta-ma ajungea vata aia. dar modul in care m-au tratat este de neiertat si nu tolerez sa las lucrurile asa si sa prinda putere astfel de oameni fara scrupule.
Multumesc frumos. ma gandeam sa imi fac certificat medico-legal. Lovitura a fost destul de puternica si ma doare capul foarte tare. pt a obtine acest certificat unde anume trebuie sa merg?? cu un certificat medico-legal insotit plangerii banuiesc ca voi avea mai multa credibilitate si poate se va face dreptate.acum stau si ma intreb daca voi da de niste persoane cinstite sau se vor lasa mituiti asa cum au facut cei care faceau controale prin magazin pt a trece cu vederea multe din problemele existente in magazin,
Buna ziua. Azi mi s-a intamplat ceva absolut oribil ce nu am crezut ca se poate intampla. M-am trezit de dimineata sa ma duc la munca cum fac de aproape 3 saptamani. Lucrez/Lucram la un magazin din comuna Smardan jud. Tulcea. Ajunsa acolo am observat ca in magazin era atat patroana cat si mama si fratele dumneai. Am salutat politicos si eram gata de treaba. Sefa era destul de suparata si mi-a zis ca ii lipsesc 17 pachete de vata. cu 2 zile in urma primisem marfa de la un furnizor. Marfa era sigilata si domnul respectiv mi-a zis ca nu are rost sa deschidem pachetul sa verificam marfa, caci in caz de vreo problema se suna la depozit de unde a fost trimisa. fiind noua si nestiind cum stau lucruruile exact asa am si facut. in cutie erau 13 pachete iar pe factura 30. de la firma respectiva au venit 2 cutii sigilate pe care scria clar 1/2 si 2/2. intr-o cutie erau pampersi si absorbante iar in cealalta vata. voi exclude faptul ca intr-o astfel de cutie nu incap mai mult de 15 pachete ingramadite. Azi cand am ajuns la munca ma tot intrebau unde e vata. cand mi-am dat seama ca ma acuza de furt le-am spus frumos si politicos ca le voi plati vata daca asa stau lucrurile si ca le urez o zi buna dar eu numai am ce cauta la dumnealor la munca. Cand sa ies din magazin a intrat si tatal patroanei si statea in usa. L-am rugat sa se dea la o parte ca vreau sa ies. Au sarit toti pe mine cu tipete si urlete ca le-am furat din magazin. Cand am inceput sa le zic ca sunt la politie ca ceea ce fac este sechestru, fratele doamnei le-a spus sa ma lase sa ies. probabil dumnealui a fost putin mai cerebral. cand in sfarsit dupa vreo 25 de minute am reusit sa ies m-am trezit cu un baston in cap de la tatal patroanei si am cazut pe scari. Am sunat apoi pe doamna si i-am explicat ca nu asa se procedeaza si a inceput sa zica ca eu n-am stat mai putin de 5 secunde in magazin si ca nu m-a lovit nimeni.
Va rog frumos sa ma ajutati si sa ma indrumati spre ceea ce as putea sa fac pt. a face dreptate. Nu mi se pare normal sa se intample asa ceva si sa fiu lovita in conditiile in care nici macar parintii mei nu au dat in mine. Am 20 de ani.
Tin sa mentionez ca exista un caiet in care sunt rubrici ale angajatul pt a scrie ce se ia din magazin si pt a se scadea din salariu. eu orice am luat am trecut in rubrica respectiva tocmai pt a evita unele acuzatii sau discutii. Acum sunt sigura ca pe langa vata o sa mai ma scoata in gaura cu multe alte lucruri. de aceea vreau sa previn aceste neplaceri si sa fac toate demersurile legale, dar am nevoie de ajutor. Va rog frumos sa ma ajutati!:((