avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate deks

Activitate deks

sunt casatorit cu o romanca. locuim in romania.sunt posesor de carte de rezidenta permanenta pentru membri de familie.ma intereseaza daca cu acest document pot lucra in europa (spatiu shengen ).pentru ca cu pasaport nu pot.
Răspuns la discuția Acordarea cetateniei romane
eu acuma stau cu 2 copii nostri acasa in romania ,am singur grija de ei pentru ca sotia a prins un lucru bine platit in elvetia ,dar suntem impreuna ca familie normal ca locuim impreuna cand ea este in tara,cand permite lucru.multe familii sunt in situatia asta,dar ei spun ca bani trebuie facuti pe t
Răspuns la discuția Acordarea cetateniei romane
nu era problema ca contu era mic.nici nu sa uitat sa vada ,a refuzat pur si simplu motivand ca mijlocele pentru dovada existentei trebuie realizate in romania,eunu lucrez acuma nevasta lucreaza afare cu acte in regula,dar nici asta nu a acceptat
cont in banca poate reprezinta dovada mijloacelor legale pentru existenta decenta in romania pentru acordare cetateniei romane sau nu si daca nu dece nu, pentru ca la autorizatie cetatenie romana nu au acceptat dosaru meu din cauza asta?