Va multumesc pentru timpul acordat! mai am totusi o nelamurire. In acest caz (in care nimeni nu m-a intrebat nimic, si nu ma intreaba nimic), cui trebuie sa ma adresez cum ca nu sunt de acord cu iesirea celor 2 familii prin proprietatea mea? Trebuie sa dau in judecata pe cineva, sau sa depun o simpla cerere la tribunal (specific ca la dosarul in cauza exista deja o cerere precum ca nu sunt de acord ca parintii mei sa aiba acces la strada prin curtea mea)! In cazul in care eu nu le acord acea servitute de trecere, prin hotararea instantei nu au voie sa iasa pe unde au avut aces de ani de zile ei pe unde mai ies|? Va multumesc si va respect!
Am o propietate personala. In spatele curtii este o proprietate in care locuiesc 3 familii in indiviza (una dintre familii fiind parintii mei). Acestia s-au judecat pentru iesirea din indiviza, iar decizia tribunalului a fost ca 2 dintre cele 3 familii sa-si paraseasca proprietatea prin curtea mea iar cealalta familie ramanand cu iesire proprie, iesind astfel din indiviza. Propietatea in indiviza are iesire la alta strada fata de propietatea mea. Eu n-am primit nici o instiintare prin care eu as fi fost bagat in proces. Dupa parerea mea mi-au fost incalcate articolele 27(1), 31(2) din Constitutie. Deci sa inteleg ca au scos o familie din indiviza si m-au bagat pe mine? E posibil asa ceva?(Legal vad ca s-a putut)