avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Activitate luciana87

Activitate luciana87

Răspuns la discuția act de proprietate
va multumesc mult.... o sa va tin la curent...

Răspuns la discuția act de proprietate
ma indoiesc ca vor face asta de buna voie si nesiliti de nimeni. oricum, ai mei sunt hotarati sa mearga mai departe daca ei refuza iar. e bine de stiut ca sunt obligati inca un punct in favoarea nostra. multumesc.
Răspuns la discuția act de proprietate
cred ca m-am exprimat gresit. tata a fost chemat ca matusa care a murit a lasat un teren. a murit si mamaia, tata fiind unicul mostenitor. doar ca, ajuns la primarie la aia, ni s-a cerut certificatele astea 2 de deces... avandul-le la a 2a vizita... ni s-a refuzat iar elibererea actului de proprietate.
ok pana aici. acum cer succesiunea etc... dar cum sa faci succesiunea cand trebuie anexa24 de la primaria de la ei si ei nu vor sa dea nimic, nimic. nici macar o chitanta nu vor sa dea, nimic. intelegi acum? cum s afaci succesiunea cand nu ai la baza nimic? asta intreb eu. au voie sa refuze eliberarea actului de proprietate?
in urma cu 2 saptamani am primit de la primarie o circulara prin care era chemat tata la primaria unui oras din alt judet sa ridice actul de proprietate al unui teren. prezentandu-se acolo, secretarul acelei primarii ne-au cerut certificatul de deces. s-a procurat acest act doar ca acum, s-a cerut actul de succesiune. din cate am aflat, pt a demara succesiune ai nevoie chiar de actul de proprietate pe care primaria, secretarul acelei primarii nu vrea sa ni-l dea... in acest caz, ce mai ramane de facut? ce putem face sa luam acel act si de a vinde terenul? si pt vinderea acelui teren este necesara succesiunea?
va multumesc.