avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Activitate ilenuka

Activitate ilenuka

Răspuns la discuția bursa facultate de drept si inm
luiza la ce suma se ridica bursa din timpul facultatii?? tu( scuzama daca cumva te deranjeaza ca iti vorbesc la per tu insa am vazut ca nu esti in varsta:) mi-ai pus ca sunt diferite bursele insa m-ar interesa bursa de merit si de studiu,dar daca sti la ce suma se estimeaza a fi si celelalte burse spunemi te rog. multumesc frumos pentru timpul ce mi-l acorzi.
Răspuns la discuția bursa facultate de drept si inm
multumesc luiza de raspuns. oricum eu sunt in clasa a 11 insa vreau sa ma pregatesc din greu pentru ceea ce va urma, as vrea sa imi spui daca la facultatea de drept din bucuresti se da admitere pentru a intra la facultate la zi si daca conteaza media celor 4 ani de liceu? si daca se da admitere din ce materii se da??
buna seara la toti:) numele meu este ileana,am 17 ani si as vrea sa imi raspundeti la o intrebare. eu imi doresc foarte mult sa fac o cariera in magistratura si vreau sa merg la facultate in bucuresti. as vrea sa stiu daca in timpul facultatii pot primi ceva bursa deoarece nu as vrea ca parintii mei care deja au facut foarte multe pentru mine sa fie nevoiti sa ma tot ajute.?? eu imi doresc foarte mult ca cineva sa ma indrume,sa imi explice.ce inseamna magistratura,mai ales cariera de judecator si de acea daca vreti sa povestim mai multe va las id meu de mess: iylenutza. va multumesc enorm la toti cei care o sa ma ajutati:*.