b ziua , in luna feb v am raspuns ca am reusit sa rezolv problema cu scoaterea imobilului de sub ipoteca, imobilul a fost achizitionat program prima casa ipotecat in fav, STATULUI ROMA ngarantat de FNG FINANTATOR BANCA, in urma achitarii integrale mi am cerut dreptul de a mi scoate imobilul de sub ipoteca, AM umblat f mult drumul banca fng chiar si ministerul de finante, in cele din urma am facut notificare am specificat daca nu se rezolva o sa cer daune interese, in cele din urma dupa 7 luni de asteptare am reusit sa obtin de la FNG DECIZIA DE RADIERE , CU aceasta m am prezentat la notar care a facut toate demersurile catre oficiul de cadastru cu taxa platita de mine si asa am obtinut hartia de sc imobilului de sub ipoteca statului.cred ca pentru daune interese trebuie sa umblu sa cheltui niste bani din buzunarul meu si cine imi da dreptate?? as umbla dar imi da cineva dreptate/? pute ti sa mi dati la randul dvtra un raspuns? astept ,
b seara in luna dec am cerut si eu un sfat referitor la scoaterea imobilului de sub ipoteca in urma achitarii integrale a imprumutului obtinut de la banca. AM asteptat 7 luni dar am rezolvat problema DORESC sa vin cu ajutorul meu sa va arat calea cum am obtinut hartia dar unde sa va scriu?
multumesc pentru raspuns, dar practic pe cine trebuie sa dau in judecata? banca , fondul sau ministerul finantelor publice?? umblu de la banca la fond si de la notar la cadastru, in fiecare zi imi spun ceva neclar..practic nu stiu unde sa ma adresez...???
buna seara am citit mesajul dumneavostra , fondul national a trimis o hartie adresat numai catre banca in care se cere ridicarea ipotecii legale de rang1 asupra imobilului dobandit si achitat integral.Pe baza acestui document banca trimite o hartie catre oficiul de cadastru in care cere ridicarea ipotecii.Oficiul de cadastru refuza acest document ca nu este autentic notarial articolul 885 al 2 din noul cod civil.Fondul de garantare ca reprez al ministerului de finante trebuie sa si dea consimtamintul ptr radierea ipotecii numai prin act autentic notarial facut la bucuresti? este corect?? nu pot sa obtin nici un raspuns corect just nici de la banca nici de la fond. va rog cer ajutor.
IN URMA ACHITARII TOTALE A IMPRUMUTULUI ACORDAT DE BANCA NU REUSESC SA OBTIN ADRESA DE RADIERE DIN PARTEA FONDULUI CONF ART 885 ALIN 2 DIN CODUL CIVIL. FONDUL DE GARANTARE CA REPREZENTAT ALMINISTERULUI DE FINANTE TREBUIE SA SI DEA CONSIMTAMANTUL PENTR RADIERE IPOTECII NUMAI PRIN ACT AUTENTIC NOTARIAL ASTEPT DE 4 LUNI. IMOBILUL ESTE INCA SUB IPOTECA STATULUI,DESI SA ACHITAT TOATA SUMA.VA ROG CER AJUTORUL DVSTRA BANCA MA TRIMITE LA FONDUL DE GARANTARE SI FONDUL DE GARANTARE MA TRIMITE LA BANCA.
IN URMA ACHITARII TOTALE A IMPRUMUTULUI ACORDAT DE BANCA NU REUSESC SA OBTIN ADRESA DE RADIERE DIN PARTEA FONDULUI CONF ART 885 ALIN 2 DIN CODUL CIVIL. FONDUL DE GARANTARE CA REPREZENTAT ALMINISTERULUI DE FINANTE TREBUIE SA SI DEA CONSIMTAMANTUL PENTR RADIERE IPOTECII NUMAI PRIN ACT AUTENTIC NOTARIAL ASTEPT DE 4 LUNI. IMOBILUL ESTE INCA SUB IPOTECA STATULUI,DESI SA ACHITAT TOATA SUMA.VA ROG CER AJUTORUL DVSTRA BANCA MA TRIMITE LA FONDUL DE GARANTARE SI FONDUL DE GARANTARE MA TRIMITE LA BANCA.