avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Activitate fcosm

Activitate fcosm

Răspuns la discuția INM 2015...ADMITERE!!!
iuli_c a scris:

,,Daca eu amenint prin viu grai 2 parinti ca le omor copilul e o singura infractiune sau 2 amenintari in concurs ideal?,,

o sg infractiune.....
dupa amenintare stii ca avem teoria cu absortia naturala,cand trece,,la fapte,,adica il omoara pe copil....
ori nu poti spune ca ai 2 infr de amenintare absorbite natural in una de omor.....
ce spui tu ar fi o amenintare in forma continuata, se intalneste azi cu mama ,maine cu tatal,.....cu bunica....etc si le spune ca le omoara copilul.....nepotul......../ asta dc vorbim de imprejurari diferite......
[/quot
Am inteles acum..nu stiam de faza cu absorbtia naturala..mersi mult
Daca eu amenint prin viu grai 2 parinti ca le omor copilul e o singura infractiune sau 2 amenintari in concurs ideal?
In Udriu la santaj si amenintare zice ca pluralitatea de subiecti pasivi atrage IN PRINCIPIU pluralitatea de infractiuni ...ce inseamna aici in principiu? Si nu la raspunsul din dex ma refer
Buna dimineata :coffee: aveti careva codurile in format audio?
v am urmarit pana acum discutiile dar majoritatea sunt pe civil si eu pana acum am invatat la penal...:) de saptamana viitoare vreau sa ma apuc de civil dar faza e ca nu stiu cu ce sa incep cu doctrina sau cu codul si daca incep cu codul ce institutii sau articole sa nu citesc? ma scuzati de intrebare poate vi se pare stupida dar sunt intr o dilema cu civilul :d nu e punctul meu forte
Buna tuturor! ma alatur si eu si incep cu penalul general:D in afara de Udroiu general pe care aproape l-am terminat am nevoie si de alt autor? am inteles ca Streteanu :-/ a aparut pe noul cod ceva de el sau am nevoie? el face intrebarile la inm?
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
justpassingby a scris:

oana_01 a scris:

Dobitoc, da raspunsul corect ca, din prea mult zel, am postat grila pe fb si se omoara aia ca am apucat sa le dau ca raspuns corect "c" :happy:

Am observat:))

ce grup pe fbk? ala care il are ca administrator pe Eu Sunt Stefan?
Boroi scrie ca poate constitui violenta ca viciu de consimtamant si amenintarea cu un rau viitor ,in masura in care s ar insufla o temere considerabila si prezenta la incheierea actului actului juridic ..... in cod scrie ca pericolul trebuie sa fie grav si iminent.....iminent nu prea inseamna viitor:D deci pana la urma cum e?
fcosm a scris:

buna tuturor:) vreau sa dau la inm in 2014 si as vrea sa stiu daca pentru civil este de ajuns Institutii de drept civil in reglementarea noului cod civil de Boroi cu Stanciulescu Hamangiu 2012...bine in afara de dr si obligatii

imi raspundeti si mie careva va rog
buna tuturor:) vreau sa dau la inm in 2014 si as vrea sa stiu daca pentru civil este de ajuns Institutii de drept civil in reglementarea noului cod civil de Boroi cu Stanciulescu Hamangiu 2012...bine in afara de dr si obligatii