avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Activitate danutzella

Activitate danutzella

Răspuns la discuția Hartuire
Multumesc. Asa cred ca am sa fac pentru ca nu-mi da de ales. Poate asa voi scapa si ma va lasa in pace. Sarbatori fericite!
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
:yawn: Evantai
Răspuns la discuția Discriminare
Si inca ceva. Bineinteles ca eram angajati cu 4 ore dar lucram 8 ore. Am copie de pe foaia colectiva de prezenta pe care o intocmea inginerul ca sa calculez eu salariile. La negru. Pentru ca de fiecare data cand am avut controale de la ITM si le lua declaratii la salariati, bineinteles ca ei declarau asa cum trebuia, cum erau obligati de administrator. Pentru ca prezenta care era pusa la dosar era cea cu 4 respectiv 8 ore la cei trei.
Răspuns la discuția Discriminare
Multumesc. Prin act aditional la contractul de munca. Pe foaia colectiva de prezenta, administratorul, fratele acestuia si responsabilul ssm sunt pontati cu 8 ore iar restul salariatilor sunt pontati cu 4 ore. Nu este o dovada destul de relevanta?
Discuție Hartuire
Buna ziua. Va implor, ajutati-ma! Ma confrunt cu o foarte mare problema. M-am despartit de prietenul meu care la ora actuala imi trimite mesaje de santaj, cu ceva ce stie de mine din trecutul meu, de amenintari, cuvinte foarte jignitoare, etc. As putea depune plangere impotriva lui pentru hartuire? Nu as vrea sa fac ce au facut Madalina Manole si Malina Olinescu... In ultimul mesaj pe care mi l-a trimis mi-a scris ca ori ma spanzur ori ma ruineaza, ma distruge!!! Ce pot sa fac. Ce sanse am de castig? Multumesc.
Discuție Discriminare
Am lucrat la o firma initial angajata cu 8 ore dar pe parcurs ne-au modificat timpul de lucru la 4 ore. La 8 ore a ramas doar administratorul si fratele acestuia. Obliigati de lege l-au trecut si pe responsabilul ssm la 8 ore. Vreau sa depun o sesizare la ITM pentru treaba asta. Momentan eu sunt in somaj, nu mai lucrez de 2 luni. Ce patesc ei?