Pai datoriile de la asociatie au fost preluate dar....doar cele de la asociatie si datoriile de la banci sau techem (repartitoare)....ei se leaga de faptul ca vechiul proprietar nu a achitat repartitoarele si ei conform contractului dintre ei il calculeaza la pausal.Este si avizul asociatiei pe pv de debransare si avizul comitetului asociatiei.
Cei de la techem au trimis lista de plata de unde reiese ca la acea adresa cu toate ca au fos notificati si ei si asociatia ca este debransare ei calculeaza caldura la pausal pentru cel ce a stat acolo.Asociatia trece suma la mine ca si cum eu as avea de plata in ideea ca este aceeasi adresa.
Am contor de gaze, am toate actele necesare montarii unei centrale toate avizele tot, tot.Am notificat si firma prestatoare si asociatai si techem tot calculeaza pentru accea adresa cu numele vechiului proprietar....zicand ca el are datorii la techem si pe ei nu ii intereseaza debransarea.
EU SUNT ALT PROPRIETAR CU MINE NU AU CONTRACT
Buna seara.
Am cumparat un apartament care nu mai avea calorifere in el.La cumparare am primit un procev verbal de debransare de la sistemul centralizat de incalzire si apa calda de consum.Am mers cu el si am modificat numle vechi de pe procesul verbal cu numele noului proprietar, apoi am mers la asociatia de proprietari am dat o copie si in cele din uram am ajuns si la firma prestatoare de servicii Techem despre care am aflat ca are constract cu respectiva asociatie de proprietari.Cei de acolo au zis ca nu imi pot lua pv in seama deoarece cel care a vandut apartamentul are datorii la ei(nu a platiti repartitoarele) si din acest motiv ei il calculeaza la pausal.
Problema e ca la acel apartament nu mai locuieste acea persoana care are datoroo si cu toate aceste ei trimit facturi pe incalzire pe numele celui care a locuit acolo si administratorul pune la fisa de plata in dreptul meu zicand ca este aceeasi adresa cu care are contract firma.
Eu nu pot plati ceva ce nu e al meu si mai ales cu care nu am un contract ...nu beneficiez de incalzire centralizata am montat centrala.
Ce sfaturi imi puteti da ?