da ai dreptate , multi executori bancari ar fi fost angajati ca si stagiarii, dar dintre acestia multi , nu ar trece de examene , datorita faptului ca nu sunt pregatiti , nu au experienta , etc ... deci cei dela MJ nu ar trebui sa fie ingrijorati , ca vor avea prea multe solicitari . ( cu cit sunt mai multi cu atit selectia este mai eficienta ) ...
sa nu uitam ca legile din romania trebuie sa fie echitabile sa nu fie discriminatorii, si toti sa aiba un drept egal la munca ......... dupa respectarea acestor legi , in functi de pregatire , pot sa fie sau nu executori .
referitor la situatia mea , eu sunt inregistrat la MJ ca si executor ifn din octombrie 2011 si pina la aceasta data am lucrat ca si consilier juridic din 15.10.2009 , am finalizat peste 500 dosare de executare , si am muncit la un birou de avocatura de din anul 2 de facultate , nu de examene imi este frica ....ci de sistemul de tip ginta existent in romania ( notarii , execotorii, chiar si de avocati in unele regiuni )
eu va multumesc de explicatii , si de parea dumneavoastra ,
personal am sa atac aceasta lege 287 ca si neconstitutionala
domnule alex
ia legatura cu doamna mira ecaterina de la INSTITUTIA AVOCATUL POPORULUI
AR PUTES sa va lamureasca si sa va dea sfaturi
eu personal si cu un alt coleg , vom ataca legea si vom invoca necontitutionalitatea ei
ar fi bine sa atacati si dumneavoastra cel putin un articol de lege , ca si neconstitutionala
scrieti-mi pe mail tisorauto@yahoo.ro tel dumneavoastra
domnule ionut ,nu inteleg cum ati constatat faptul ca ma incadrez, eu am fost angajat pe acest post in data de 20.09.2011 si am primit adresa de accept de inregistrare in evidenta speciala a ministerul de justitie in 25.10.2011 ,
imi pute-ti da alte lamuriri
Buna ziua,
in atentia tuturor executorilor bancari si executori IFN care nu se incadreaza in conditiile legii 287 din 14 decembrie 2011
si care doresc sa atace aceasta lege la Curtea Constitutionala!!!!
Daca cititi legea cu atentie observati ca este neconstitutionala intrucat instituie o discriminare evidenta intre executorii bancari IFN
numiti in functie pana la data de 31 mai 2011 si cei numiti in functie dupa aceasta data.
Practic, noi cei numiti in functia de executori bancare dupa aceasta data am ramas fara posturi datorita faptului ca acestea se desfiinteaza.
ABUZUL ESTE CLAR SI EVIDENT!!!!!
Varianta cea mai buna era ca cei care se incadreaza in aceasta categorie sa poata devenii cel putin executori judecatoresti stagiari.
Cei care doresc sa atace aceasta lege la Curtea Constitutionala sunt rugati sa ma contacteze pe adresa de mail: tisorauto@yahoo.ro
CU CAT SUNTEM MAI MULTI CU ATAT AVEM MAI MULTE SANSE!!!
SUCCES!!!
Buna ziua,
in atentia tuturor executorilor bancari si executori IFN care nu se incadreaza in conditiile legii 287 din 14 decembrie 2011
si care doresc sa atace aceasta lege la Curtea Constitutionala!!!!
Daca cititi legea cu atentie observati ca este neconstitutionala intrucat instituie o discriminare evidenta intre executorii bancari IFN
numiti in functie pana la data de 31 mai 2011 si cei numiti in functie dupa aceasta data.
Practic, noi cei numiti in functia de executori bancare dupa aceasta data am ramas fara posturi datorita faptului ca acestea se desfiinteaza.
ABUZUL ESTE CLAR SI EVIDENT!!!!!
Varianta cea mai buna era ca cei care se incadreaza in aceasta categorie sa poata devenii cel putin executori judecatoresti stagiari.
Cei care doresc sa atace aceasta lege la Curtea Constitutionala sunt rugati sa ma contacteze pe adresa de mail: tisorauto@yahoo.ro
CU CAT SUNTEM MAI MULTI CU ATAT AVEM MAI MULTE SANSE!!!
SUCCES!!!