da este am cui, factura, certificat de inregistrare, semnat ca e comform cu originalul. am verificat pe internet, si zice ca are datorii cateva zeci de mii de Ron.Probabil nu e declarata,..dar at cum a scos un set de nr rosii,primul set erau scoase pe firma..apoi am mai scos eu pe 2 luni pe numele meu
pt ce mi-a solicitat ca trebiue sa plateasca amenda?..inseamna ca autovehiculul nu e inregistrat la finante in termenul acela de 30 de zile..nu exista o modalitate prin care sa inmatriculez masina fara acest certificat,sau sa o pot lua eu in evidenta sa platesc amenda si imp aferent luniilor trecute ca sa nu mai fie nevoie de fiscal?
Am cumparat o masina de la o firma acum 2 luni jumate, cu factura si chitanta.
Masina a fost adusa din germania a avut numere de tol si un rand de nr provizorii pe firma de la care am luat-o.Problema e ca imi trebuie certificatul fiscal al firmei.Tipul ma tot tromboneste de 3 sapt ca il scoate,la un moment dat a zis ca trebuie sa plateasca amenda 150ron si imp pe luniile astea 2 de cand masina e la mine.am zis ca ii platesc numai sa imi trimita cert fiscal.ce sa fac sa trimita?probabil are datorii firma si nu ii da fiscalul.nu e nici o solutie,pe certificat sa scrie doar ca masina pe care mi-a vandut-o nu e urmarita fiscal. Va rog ajutor!