avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate s3pukku

Activitate s3pukku

ce pot cere in instanta? inmaticularea autovehicului fara certificat fiscal...sau ce?
da este am cui, factura, certificat de inregistrare, semnat ca e comform cu originalul. am verificat pe internet, si zice ca are datorii cateva zeci de mii de Ron.Probabil nu e declarata,..dar at cum a scos un set de nr rosii,primul set erau scoase pe firma..apoi am mai scos eu pe 2 luni pe numele meu
pt ce mi-a solicitat ca trebiue sa plateasca amenda?..inseamna ca autovehiculul nu e inregistrat la finante in termenul acela de 30 de zile..nu exista o modalitate prin care sa inmatriculez masina fara acest certificat,sau sa o pot lua eu in evidenta sa platesc amenda si imp aferent luniilor trecute ca sa nu mai fie nevoie de fiscal?
Am cumparat o masina de la o firma acum 2 luni jumate, cu factura si chitanta.
Masina a fost adusa din germania a avut numere de tol si un rand de nr provizorii pe firma de la care am luat-o.Problema e ca imi trebuie certificatul fiscal al firmei.Tipul ma tot tromboneste de 3 sapt ca il scoate,la un moment dat a zis ca trebuie sa plateasca amenda 150ron si imp pe luniile astea 2 de cand masina e la mine.am zis ca ii platesc numai sa imi trimita cert fiscal.ce sa fac sa trimita?probabil are datorii firma si nu ii da fiscalul.nu e nici o solutie,pe certificat sa scrie doar ca masina pe care mi-a vandut-o nu e urmarita fiscal. Va rog ajutor!