avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate flope2001ro

Activitate flope2001ro

Sunt in divort cu sotia mea, in una din zile ea m-a chemat in locuinta unde locuiam amandoi, sa ii spun copilului ca eu ii parasesc ( eu am fost dat afara din casa ) , am mers acasa si i-am spus sotiei ca nu eu ii parasesc, eu am respectat decizia ei si a parintilor ei. Intre timp a aparut copilul meu in varsta de 4 ani jumatate, eu nu am putut sa ii spun copilului ca ii parasesc, am cautat o varianta pe care sa o inteleaga mai usor, i-am spus ca plec din tara sa fac banii. In acest timp, sotia mea, a strigat tare ca nu este adevarat, ca eu ii parasesc etc... In acel momenta m-am intors sa ies pe usa sa plec afara, ea a sarit pe mine , mi-a rupt ochelarii de soare si a vrut sa ma loveasca in cap, mentiones ca totul se intampla langa usa. Nu stiu cum ea sa lovit in clanta usii, dupa care eu am plecat in treaba mea. Dupa 3 luni ma suna sotia sa imi spuna ca trebuie sa fiu sunat de politie , ca ea a depus plangere si are un certificat medicolegal ca eu i-am provocat rana, ca o sa ma coste cu puscaria. Este posibil asa ceva fara un martor?