avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate marin claudiu

Activitate marin claudiu

Răspuns la discuția OUG 195/2002
Nu a fost amendat, sa intocmit dosar penal,in prezenta a doi martori asistenti,urmind sa se ia o hotarire dupa sosirea rezultatului probelor de singe. Intrebarea era daca refuzul celei de-a doua probe de singe la interval de o ora, (refuz motivat pe tema medicala,hepatita B) il poate impiedeca sa solicite calculul retroactiv al alcolemiei,sau sa solicite o experiza toxicologica,in apararea sa,deoarece in 8 ore,cele 2 beri,trebuia sa nu mai existe in singe. Se poate invoca o afectare a metabolismului de care nu era informat? Multumesc.
Discuție OUG 195/2002
A m un bun prieten care venind de la mare a fost depistat la un filtru de catre Politia Rutiera ,Cernavoda in data de 22 aug.2006 cu o alcolemie de 0..70 in aer expirat. A declarat ca a baut 2 beri la ora 6 dimineata fiind depistat la ora 16. Sa recoltat doar prima proba de singe, a doua fiind refuzata . Inca nu se stie rezultatul probei. Ce se poate face ? Se mai poate cere o recalculare ? Nu este recidivist, are 50 de ani. Multumesc .
Discuție OUG 195/2002
In data de 22 august 2006 venind de la mare, un bun prieten a fost oprit in trafic in dreptul localitatii Cernavoda de catre Politia Rutiera pentru prezentarea Rovinietei, mirosind a bere a