avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate OvidiuStreian

Activitate OvidiuStreian

Răspuns la discuția Acordul vecinilor - BAR
Va multumesc pentru raspunsuri dar situatia este urmatoare:
- Registrul comertului cere acordul vecinilor doar pentru apartamente de la bloc, in cazul acesta este vorba de 2 case.
- Nu stiu cum a fost eliberat "acordul de mediu" dar se pare ca este o formalitate.
- Am facut sesizare la Primarie si raspunsul este destul de evaziv; daca activitatea a fost autorizata de Regsitrul Comertului si exista "acord de mediu", noi (primaria) nu avem ce face.

Ma interesa partea legislativa deoarece as fi dorit sa cer in instanta (proces) desfintarea acestui bar.
Nu prea agreez rezolvarea cu reclamatii si petitii, sunt interpretabile. De luni pana joi este OK, vineri si sambata seara nivelul zgomotului devine insuportabil. La cine sa fac reclamatie la 2 dimineata ? Vine politia constanta si muzica se da mai incet, nu se face proces verbal, nu amenda. Nu este o solutie sa tot sun la Politie.
Răspuns la discuția Acordul vecinilor - BAR
Din ce am studiat eu, pentru activitatea de bar / club nu este necesara obtinerea unui acord de mediu. Acor de mediu este necesar doar pentru restaurante cu mai mult de 100 locuri.
Revin cu intrebarea initiala, care este legislatia care prevede necesitatea "acordului vecinilor" in cazul unor activitati de bar / discoteca / club ?
Răspuns la discuția Acordul vecinilor - BAR
Asa am presupus si eu, dar nu gasesc legislatia care prevede acest lucru.
Locuiesc la casa iar casa de langa a fost inchiriata si s-a deschis un bar de noapte. (cu un orar de la 10 - 3 dimineata). Binenteles fiind pereti lipiti unul de celalalt zgomotul devine insuportabil.
ONRC nu cere acorul vecinilor, primaria nu cere acordul vecinilor, care este legislatia care prevede "acordul vecinilor" ?