avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate manea83

Activitate manea83

Răspuns la discuția asistenta pentru un debit
va multumesc pentru raspuns
Bunaseara

Eu am facut un credit pe numele meu de la banca in valoare de 5000 de euro pe 5 ani, pentru a putea ajuta pe cineva, dar aceasta persoana s-a dovedit a fi neserioasa, iar dupa 3 ani aceasta persoana nu a mai facut nici o plata. Acum cateva luni parintii mei s-au trezit acasa cu hartii trimise la inceput de la banca, ca nu s-au achitat ratele la timp, iar apoi de la o firma de recuperari credite ca am de platit suma de 2260 euro cuprinzand si dobanda.
Sincer vorbind eu nu stiu nici ce sa suma s-a platit, nici ce suma a ramas de plata, intrucat banii pe care i-am luat de la banca au fost folositi de altcineva.
Eu am scris u mail firmei de reucperari de credite in care ceream acte doveditoare pentru suma pe care o cer ei. Acum cateva zile am primit un raspuns acasa de la firma de recuperari (specific ca nu am primit nici un document ) zicandu-mi ca pentru nelamuri si documente doveditoare sa ma adresez bancii la care am facut creditul. Acuma intrebarea mea e : cum pot ei sa imi ceara sa depun suma restanta in contul lor, daca pentru documente doveditoare mi-au zis sa merg la banca, ei pe ce baza imi cer banii astia daca ei nu au aceste documente?
Eu acuma as merge la banca sa ma interesez, dar de un an de zile sunt plecat din tara cu sotia, si nu am cum sa vin, iar cei de la banca nu dau informatii parintilor mei, pentru ca sunt informatii confidentiale.
Domnule avocat, dumneavoastra ce imi recomandati sa fac acuma? Pentru ca la banca nu pot sa ajung, de platit eu as plati suma restanta ca nu vreau sa am debite pe numele meu ( chiar de nu m-am folosit eu de bani) dar nu pot sa platesc suma care zic ei ca o am de plata fara sa stiu daca este adevarat sau nu.
Avand in vedere ca dumneavoastra sunteti in masura sa ma sfatuiti, care ar trebui sa fie urmatorul meu pas?

Va multumesc anticipat, in speranta ca imi ve-ti raspunde.