va salut ! lucrez in cadrul M.J. in anul 2009 luna aug. am beneficiat de concediu crestere copil de 2 ani, perioada aceasta se ia in considerare la vechimea in munca?
contractul cu uzufruct viager este doar pe numele sotriei si a fost facut inainte de casatorie ,si nu inteleg de ce as putea pierde casa din moment ce em mai am salariu nu se face oprire pe salariu?
va salut si la multi ani ! in 2007 am imprumutat15 mii euro /rata 260 e pe 10 ani ,am platit un an dupa care am refinantat in lei 76000 lei/rata 1200 lei pe 10 ani,nu am girat cu nimic ,fara girant,credit de nev. personle. creditul l-am facut impreuna cu sotia care este coplatitor ,in acea perioada lucra acum nu mai are servici. De 2 luni nu am mai putut sa platim creditul ,as dori sa stiu ce as putea pati,la ora actuala doar eu mai lucrez salariu 1800 lei, nu am casa pe numele meu dar casa in care locuim este pe numele sotiei printrun act vanzare cumparare cu uzufruct viager[ din partea bunicului care traieste in prezent],ce putem pati? va multumesc!