avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate ASBO

Activitate ASBO

Răspuns la discuția Admitere INM 2016
"Nou". De-asta mi-ar fi de ajutor nişte indicaţii în privinţa 'listei' cu titluri/autori .. :-)

Răspuns la discuția Admitere INM 2016
Salutare!
Ceva recomandări de autori/titluri are cineva? (eventual dintre cei care au 'intrat', dacă mai 'dau' pe aici).
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
(viitori)Colegi de SNG din Craiova nu sunt pe aici? Eram curios câți ați fost sunați de la CA în vederea depunerii actelor pentru stabilirea bunei reputații .. :hm:
Vreun craiovean (sau din DJ) dintre cei 5 admisi 'activează' pe aici?
@iulianasara, Subscriu!
Nu vreau să descurajez pe nimeni, DAR (fiind în postura de-a mă gândi la depunerea unei contestații) merg pe următoarea logică - din moment ce s-a punctat/depunctat de 2 corectori și s-a ajuns la note finale departajate de 0,01pct, e destul de clar că s-a corectat "la sânge" și cu atenție tocmai pentru a nu lăsa loc de interpretări. Mă mai gândesc și la faptul că "în joc" mai e și "seriozitatea" lor, dacă admit multe contestații și în final tabelul diferă mult ca "aspect" de cel inițial .. "nu dă bine".
A fost 7.4x în 2011, 7,8x în 2012 .. E interesant de văzut în ce măsură se menține "creșterea". Desigur, m-aș bucura să nu se mențină, ba chiar să scadă, lol.
Și eu mă situez, după o estimare proprie, în jur de nota 8, dar, desigur, nota finală depinde mult de "exigența" notării ..
Aisa4ever, bine-ar fi ..
"Mizez" pe @ 8,20-25 ca medie a ultimului intrat. . :surrender:
ramonastreanga a scris:

buna, eu la subiectul 2 la penal referitor la partile care iau in cunostinta termenul de judecata am incurcat si am scris termenul de judecata de la civil in loc sa scriu pe cel de la penal,

Lol, deci nu-s singurul.
Scriindu-l perfect, si luand in calcul ca pt. fiecare "mentiune" in plus s-ar scadea 0,10, ma astept (stiu, sunt un optimist) la 1,4 pct.
Nu știu ce să zic. Cert e că pe moment, deși știam perfect să "reproduc" conținutul articolului .. n-am avut acea "scânteie" a.î. să realizez că-s sinonime. Am avut "ochelari de cal" .. scrie în carte "realizează" .. e clar că "înfăptuiește" nu e bun. Geez #-o