avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Activitate lianaloredana

Activitate lianaloredana

multumesc foarte mult pentru informatii.am o nelamurire.sunt in preaviz pana in data de 30 ian.pana in ce data trebuie sa imi depun actele de somaj ,dosarul, astfel incat sa nu am nici o zi intrerupere intre lunile curente.
buna ziua!as avea o intrebare...
ce se intampla daca firma la care lucrez intra in faliment si pe noi,angajatele, ne baga in somaj incepand cu luna februarie.azi am aflat ca sunt insarcinata in 4 saptamani.daca ar fi sa intru in somaj nu ar acoperi toata perioada sarcinii,nu?si atunci nu as mai beneficia de indemnizatia ptr cresterea copilului.
Răspuns la discuția Somaj sau demisie?
Va multumim frumos pentru raspuns! Insa am mai avea o intrebare:

Daca e asa de usor pentru angajator sa ne concedieze, de ce totusi insista sa ne scriem demisiile,are el ceva de pierdut sau poate fi vorba de salarii compensatorii?
Răspuns la discuția Somaj sau demisie?
Va multumim pentru raspuns!

In situatia in care sunt in ultimul an la masterat si lucrez de 1 an si 5luni la acelasi angajator,pot beneficia de somaj?
O alta colega este insarcinata in 18 saptamani,ea cum trebuie sa procedeze in cazul de fata?

Buna ziua. As dori sa aflu si eu ce se intampla in situatia in care firma la care lucrez a depus in luna decembrie 2011 actele pentru a intra in faliment,iar azi 05.01 administratorul ne-a cerut sa ne scriem demisiile, dar din moment ce noi ne semnam demisiile mai putem beneficia de somaj?El a zis ca nu ne poate baga in somaj deoarece actele de faliment au fost facute.Cum sa procedam?