avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Activitate gabpl

Activitate gabpl

Răspuns la discuția Servicii in legalitate
Ma poate ajuta cineva cu o informatie in legatura cu problema mentionata?
Răspuns la discuția Servicii in legalitate
Uneori ofer servicii de fotografie, alteori meditez elevi, dar toate acestea, asa cum am mai spus, sunt foarte rare. Chiar si asa, doresc sa fiu in ordine cu orice eventual control sau reclamatie. De aceea as dori sa stiu ce forma de legalitate am, in afara de PFA, SRL. As dori sa platesc impozit pe acest venit temporar si periodic, dar trebuie sa stiu daca am nevoie de vreo aprobare sau ce act imi trebuie si unde trebuie sa platesc acest impozit. Am avut PFA pentru fotografie, dar pentru un contract pe an sau deloc nu se justifica toate platile pe care trebuie sa le fac, tot timpul pierdut, casa de marcat si tot ce presupune ea (plati, verificari, taxe). Doi ani la rand poate nu am nici un contract, al treilea an am unul, urmatorul an iar nu am nici un contract...nu cred ca pentru asa ceva am nevoie de firma, dar am nevoie de legalitate. Ce solutie am?
Buna ziua,

As dori sa stiu ce forma legala am, pentru a putea fi in ordine din punct de vedere legal, in cazul in care ofer (temporar si destul de rar - cca 1,2 ori pe an) servicii din diverse domenii. Am avut PFA dar nu mai doresc aceasta forma de legalitate (si nici II sau SA). Multumesc.