Art.106. - (1) În cazurile prevazute la art.100 alin.(3), art.101 alin.(3), art.102 alin.(3) si art.107 conducatorul de autovehicul sau tramvai trebuie sa se prezinte, obligatoriu, conform convocarii, pentru verificarea cunoasterii regulilor de circulatie.
(2) În cazul nepromovarii testului de cunoastere a regulilor de circulatie, perioada de suspendare se prelungeste pâna la promovarea testului.
Eu am fost sancționat la art. 100 alin.3!!!! Acum nu știu ce să mai cred, mă tem că mu duc la ghișeu după permis și nu mi-l dau ăia!!!!
Astăzi am fost oprit de un echipaj de poliție la ieșirea din localitatea Tomești(IS), agentul mi-a comunicat că am fost oprit pentru depășirea vitezei în localitatea Chicerea și depășire neregulamentară la intrarea în Tomești. Am primit o amendă cumulată de 750 lei și reținerea permisului pentru suspendare 30 zile. Nu am intrat în discuție cu polițistul, doar am întrebat unde s-au întâmplat faptele și i-am spus că acel drum nu are nici un fel de marcaj longitudinal. Eu nu-mi amintesc să fi depășit nici o mașină dar acum poate mă înșel. Ei au fost în spatele meu și nu înțeleg de ce nu m-au oprit imediat și m-au lăsat să mai merg sau poate vroiau să vâneze mai multe de la mine. Nu am solicitat să văd nici o filmare doar am trecut în PV la mențiuni "lipsă marcaj de orientare". Aș dori să fac o contestație măcar să fiu sigur că am încălcat regulile de circulație și poate să obțin o anulare a suspendării permisului dar nu știu dacă are rost!!!!
Va rog daca puteti sa-mi dati un raspuns pt urmatoarea problema!!!
In 2009 am incheiat un contract de inchiriere, in calitate de chirias, pe o suma de 600 ron, pe o perioada de 3 ani. Dupa un an de zile proprietarul a mers la finante si a inregistrat un act aditional la contractul de chirie, pe o suma de 400 ron fara ca sa ma anunte si fara ca acest act sa fie semnat de mine. In baza acelui contract eu primeam bani de chirie de la servici. In urma unor verificari facute am aflat si eu de existenta acelui act si trebuie sa restitui diferenta de 200 ron. Ce solutie am in rezolvarea acestei probleme???? Va multumesc anticipat!!!!