avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate padriang79

Activitate padriang79

buna dimineata,
avem un apartament cu datorii vechi catre Asociatia de Proprietari. Am inteles ca cele mai vechi de 3 ani nu pot fi recuperate, dar ptr cele in termen intrucat nu ne permitem un avocat, va rog ce ar trebui sa contina dosarul pentru actionare in judecata?
am pregatit: 3 notificari, listele pe ultimii 3 ani, fise de apartament, altceva? Multumesc mult!
Multumesc ptr raspuns!
sa inteleg ca aceste zgomote nu se incadreaza in prevederile legii 61/1991 cu tulburarea linistii intre 22.00-08.00?
Răspuns la discuția subsolul este parte comuna?
Multumesc ptr raspunsuri!
Dar fara a da in judecata, este vre-o lege care face referire la aceasta situatie?
Zgomotul produs de scoaterea pubelelor(aceasta operatie se face intre 06.30 si 07.00) este deranjant ptr proprietarii de la parter, acestia solicitand scoaterea dupa ora 08.00(insa contravine cu programul furnizorului de servicii care ridica intre 07.15-07.45). Cum este legal? Sa se scoata dupa ora 08.00 sau sa se respecte programul stabilit de catre Comitetul Executiv? Multumesc!
in blocul nostru suntem 3 asociatii(scaraA+B,scaraC,scaraD+E), iar proiectul blocului prevede scoaterea gunoiului pe la scaraA. Cele 2 asociatii(A+B,C) scot pe acolo pubelele, iar asociatiei noastre i-a fost interzis prin blocarea subsolului(am facut solicitare si in scris, dar nu au raspuns), in acest moment scoaterea pubelelor efectuandu-se pe la scara D. Cum este legal?