avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Activitate robert30ro

Activitate robert30ro

Răspuns la discuția Caine comunitar in fata blocului
Ma tem ca nu ati inteles nimic sau ati interpretat gresit Mosneag nu e un peiorativ , consultati DEX-ul . Nu stiu de unde ati tras concluzia ca imi este teama de cei care ma terorizeaza, ei pur si simplu profita de bunul simt al altora . Evident ca o sa ajung si eu mosneag , mai devreme sau mai tarziu . Mi-e foarte greu sa cred ca voi ajunge sa gandesc ca initiatoarea discutiei , avand in vedere ca:
-parintii mei stau tot la bloc , au avut in permanenta pisica sau caine , acum au pisica = sterilizata , vaccinata , deparazitata, dusa periodic la veterinar ,
-eu am avut caine (baie saptamanala, vaccinat , deparazitat, dus periodic la veterinar ) si , cand o sa mai creasca fetita mea o sa am din nou caine ( poate intre timp dispar cainii de pe strada ).
-cainele pe care o sa-l am o sa stea pe PROPRIETATEA MEA , cand o sa-l scot la plimbare o sa aiba LESA , excrementele o sa le strang in PUNGA cu MATURICA ! SI evident : (baie saptamanala, vaccinat , deparazitat, dus periodic la veterinar ).
Asta inseamna sa fii iubitor de animale = pe proprietatea ta , pe banii tai , fara sa deranjezi in nici un fel pe ceilalti.
Intr-un singur cuvant = Civilizatie .
Am descoperit ieri ca fetita mea de 7 ani este piscata de purici !!! Ea e in vacanta , eu sunt in concediu , sotia mea nu avea de unde sa aduca . Fetita mea nu a iesit din casa decat insotita de mine si nu a intrat in contact ( nici macar nu s-a apropiat ) cu vreun caine , Nu am fost in vizita la cineva care sa aiba caine sau pisica . Concluzia e clara . GATA !!!!!!!!!!!!1
Azi vine politia locala ; maine ma duc la DSP . Daca nu se rezolva , o sa dau eu cainele ala afara in fiecare zi . Astept cu nerabdare ca vreun pensionar sa ma agreseze intr-un fel sau altul si sa fiu in legitima aparare . Am 44 de ani , 180 , 82 kg asa ca rezultatele confruntarii vor fi clare .
Alerg de dmineata pana seara , si eu si sotia mea , ca sa asigur copilului meu o viata mai buna . Platesc o gramada de taxe , respect legea , respect pe toti cei din jurul meu , Nu mai am de gand sa ma las terorizat de o mana de mosnegi .
P.S. Ca fapt divers , eu sunt inginer , sotia mea e medic , copilul meu urmeaza o scoala particulara care ne costa 1000 RON / luna .
Sunt si eu un "limitat in gandire " ,multumesc pentru apreciere . Este pe scara blocului un caine si sunt ferm hotarat sa recurg la toate mijloacele ( legale , pentru inceput ) sa scap de el .
Mi se pare fantastic modul dvs de gandire , Daca majoritatea ar fi de acord ca 20 de caini sa aiba domiciliu in scara blocului , ar trebui sa fiu de acord ?
Sau daca acel caine imi musca fetita ( care are 7 ani ) cam ce masuri ar trebui sa iau eu impotrva celor ca dvs ?,