Ma tem ca nu ati inteles nimic sau ati interpretat gresit Mosneag nu e un peiorativ , consultati DEX-ul . Nu stiu de unde ati tras concluzia ca imi este teama de cei care ma terorizeaza, ei pur si simplu profita de bunul simt al altora . Evident ca o sa ajung si eu mosneag , mai devreme sau mai tarziu . Mi-e foarte greu sa cred ca voi ajunge sa gandesc ca initiatoarea discutiei , avand in vedere ca:
-parintii mei stau tot la bloc , au avut in permanenta pisica sau caine , acum au pisica = sterilizata , vaccinata , deparazitata, dusa periodic la veterinar ,
-eu am avut caine (baie saptamanala, vaccinat , deparazitat, dus periodic la veterinar ) si , cand o sa mai creasca fetita mea o sa am din nou caine ( poate intre timp dispar cainii de pe strada ).
-cainele pe care o sa-l am o sa stea pe PROPRIETATEA MEA , cand o sa-l scot la plimbare o sa aiba LESA , excrementele o sa le strang in PUNGA cu MATURICA ! SI evident : (baie saptamanala, vaccinat , deparazitat, dus periodic la veterinar ).
Asta inseamna sa fii iubitor de animale = pe proprietatea ta , pe banii tai , fara sa deranjezi in nici un fel pe ceilalti.
Intr-un singur cuvant = Civilizatie .
Am descoperit ieri ca fetita mea de 7 ani este piscata de purici !!! Ea e in vacanta , eu sunt in concediu , sotia mea nu avea de unde sa aduca . Fetita mea nu a iesit din casa decat insotita de mine si nu a intrat in contact ( nici macar nu s-a apropiat ) cu vreun caine , Nu am fost in vizita la cineva care sa aiba caine sau pisica . Concluzia e clara . GATA !!!!!!!!!!!!1
Azi vine politia locala ; maine ma duc la DSP . Daca nu se rezolva , o sa dau eu cainele ala afara in fiecare zi . Astept cu nerabdare ca vreun pensionar sa ma agreseze intr-un fel sau altul si sa fiu in legitima aparare . Am 44 de ani , 180 , 82 kg asa ca rezultatele confruntarii vor fi clare .
Alerg de dmineata pana seara , si eu si sotia mea , ca sa asigur copilului meu o viata mai buna . Platesc o gramada de taxe , respect legea , respect pe toti cei din jurul meu , Nu mai am de gand sa ma las terorizat de o mana de mosnegi .
P.S. Ca fapt divers , eu sunt inginer , sotia mea e medic , copilul meu urmeaza o scoala particulara care ne costa 1000 RON / luna .
Sunt si eu un "limitat in gandire " ,multumesc pentru apreciere . Este pe scara blocului un caine si sunt ferm hotarat sa recurg la toate mijloacele ( legale , pentru inceput ) sa scap de el .
Mi se pare fantastic modul dvs de gandire , Daca majoritatea ar fi de acord ca 20 de caini sa aiba domiciliu in scara blocului , ar trebui sa fiu de acord ?
Sau daca acel caine imi musca fetita ( care are 7 ani ) cam ce masuri ar trebui sa iau eu impotrva celor ca dvs ?,