Casa este doar a mamei.
Cred ca este destul de greu sa fie casa pe numele meu, prin contract de vanzare cumparare, pentru ca ar dura prea mult "achitarea" apartamentului.
Buna seara.
Trec peste introducere. Nu sunt sigura ca cunosc in totalitate drepturile, legat de mostenirea parinteasca. Ideea este urmatoarea, am 2 fratii mai mari care nu muncesc, eu cu mama muncim si intretinem casa. In momentul de fata fratii mei au facut scandal si de frica nu am mai putut sa stau in casa. Vreau sa ma intorc acasa, dar imi este frica ca ei sunt violenti. Mama nu mai are autoritate fata de ei.
Vreau sa stiu daca casa prin vanzare cumparare se poate pune pe numele meu si ce sanse sunt sa fie atacat contractul?
Pe langa asta, eu banuiesc ca fratii mei m-au gonit de acasa ca sa o declare pe mama nebuna sa ramana cu apartamentul.
As exclude varianta sa inainteze proces de evacuare, pentru ca necesita timp si bani. Nici nu stiu ce sanse sunt ca daca ar fi procesul respectiv si ei ar fi evacuati, sa nu ne trezim urmarite, sau alte probleme de genul distrugere a bunurilor.
Ce naibi ca traim in Romania si daca as obtine un ordin de restrictie, pana sa ajungi sa anunt ca a fost incalcat mori naibi cu zile pe strazi.
Astept niste raspunsuri, idei, orice ce ar putea sa ma ajute.
PS: situatia e destul de complicata si din alte puncte de vedere.