Pentru cetatania Romana am depus actele noi toti inplicati sintem 20 acuma asteptam rezolvarea dosarelor, da pana Romania da raspunsul noi din timoc nu sintem in siguranta nici unu ,dosarele sint depusa acuma 9 luni si navem niti un raspuns ,da situacia nu sa scimbat ,presiuni la feli de mari ,intrebarea e cit timp dupa cele intmplate pote sa sa depune actele de azil in statele sengen. Va multumesc
Pentru cetatania Romana am depus actele noi toti inplicati sintem 20 acuma asteptam rezolvarea dosarelor, da pana Romania da raspunsul noi din timoc nu sintem in siguranta nici unu ,dosarele sint depusa acuma 7 luni .Va multumesc pentru raspuns
Sint din Sebia ,Roman(vlah)cum ne zic Srbi sint membru partidului democrat din Serbia ,si presedintele consiliui parohii Sipicova biserci ortodoxa Romana .acuma o saptamina a fost un atac armat asupra locuintei mele ,si presiuni etnice,si politice de mai multe ori ,incercarea darimari clopotnitei, interventia Ambasadei Romaniei ,amenitarea din partea ecstremistilor ca daca mai continuam cu activitatea o sa avem cosecinte grave, dupa aia sa tras la mine in casa din fericire na fost nimeni ranit. Acest caz a fost postat la televiziuni in Romania si in ziare Romanesti si numai in unu Srbesc.ma simt amenintat si familia mea. Va rog sami spuneti daca pot cere azil in Anglia sau Suedia .Va multumesc la raspuns