avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Activitate mirica77

Activitate mirica77

Răspuns la discuția Casa vecinului pe terenul meu.
Cita vreme NU SE VREA adevarul, nu o sa iesim din cercul acesta vicios. Daca mai dai si de lucrari facute de sotul unei doamne inspectoare, care face lucrari la kg dupa niste parcelare facute tot de el, in birou, dupa ortofoto, pas de mai pune tu GPS pe colturile de proprietate, masoara si doua loturi vecine, la stinga si la dreapta, sa dovedesti ca toti au suprafetele in regula, ca nu intri peste nimeni! Nu te "pupi" cu parcelarul VERIFICAT (?) SI APROBAT de OCPI (a se citi SOTIE). Se mai intimpla sa dai si peste o tarla care in parcelarul aprobat are 97.2 ha, ca in acte, si in realitate sunt 105 ha. Daca atita trebuia sa fie, 97.2 ha, de ce sa ma supar ca masuratorile mele sunt respinse? Romanie dulce, te-as iubi si m-as tooot duce!
*Aici erati de alta parere...eu am spus purul ADEVAR fara "FLORICELE" si nu credeti ca se poate intampla asa ceva...

Ati spus:
Documentatia de dezmembrare o face tot un autorizat si nu cred ca isi risca vre-unul pielea sa se ocupe de falsuri. Si nu o face fara sa o solicite PROPRIETARUL.

Din nefericire chiar asa s-a si intamplat....

Multumesc totusi ca v-ati dat cu parerea...???

Bineanteles raspunsul concret l-am primit de la specialisti in acest domeniu / AVOCAT !!!

Buna ziua D-na Avocat Alina Borza,

Multumesc mult pentru informatiile date, cred ca imi sunt foarte necesare....

Cu stima mirica77

Multumesc mult liamic43,pentru informatie.


Răspuns la discuția Casa vecinului pe terenul meu.

NU EXISTA DEZMEMBRARE IN FAVOAREA ALTEI PERSOANE DECIT A PROPRIETARULUI

Documentatia de dezmembrare o face tot un autorizat si nu cred ca isi risca vre-unul pielea sa se ocupe de falsuri. Si nu o face fara sa o solicite PROPRIETARUL

AVETI PRERFECTA DREPTATE , DAR NU ATI INTELES NIMIC !!

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Răspuns la discuția Casa vecinului pe terenul meu.
Cred ca nu am fost destul de explicit, in cea ce priveste "Casa vecinului si gardul este pe terenul meu".
Dupa masuratorile facute de acelasi Topograf, am constatat ca vecinul este cu o parte de casa si gardul lui pe terenul meu.

La CF( cadastru), a fost gasita o dezmembrare deja inceputa de cineva, (care mi-a falsificat semnatura in cererea de dezmembrare) in favoarea vecinului, fara sa stiu eu.

Deci terenul pe care era casa mea a fost dezmembrat de terenul pe care era casa si gardul vecinului.

Mentionez ca aceasta dezmembrare nu a fost facuta in totalitate, deoarece urma sa se prezinte vecinul cu mine la NOTAR , fapt ce nu a avut loc. (lucru de care eu nu stiam si nici nu stiu ce urmarea vecinul sa realizeze fara prezenta mea...)

Avand o URGENTA mare in vanzarea casei , am finalizat dezmembrarea inceputa(?) si am vandut casa mea cu terenul respectiv .

Terenul pe care este casa vecinului si deasemeni gardul lui au ramas tot pe numele meu,urmand sa rezolv aceasta problema.

INTREBARE:
In lipsa unei modalitati amiabile cu vecinul,ce este de facut ?

Va multumesc mult





Cand am vrut sa vand casa mea, m-am lovit de foarte multe probleme:
-casa si gardul vecinului este pe terenul meu.
-la cadastrul erau acte falsificate(semnatura mea falsificata) cu intentia de a intra in posesia acestui teren.

Singura posibilitate de a rezolva aceasta problema (omeneste) era de a vinde vecinului terenul respectiv prin dezmembrarea acestui teren de terenul meu.
Deoarece aveam un client pentru casa, am luat legatura cu vecinul, care a negat absolut totul ca el nu stie cine a facut aceasta falsificare in interesul lui...

A fost urgenta mare cu vanzarea casei si am hotarat sa nu merg in proces cu acest caz, deoarece dura foarte mult si pierdeam clientul.

Dupa foarte multe informatii am avut numai o singura cale de rezolvare cea de a dezmembra terenul si vecinul sa imi plateasca actele de dezmembrare precum si valoarea terenului respectiv.

Vecinul a fost de acord si eu aqm inceput sa umblu si sa rezolv aceasta problema.

Dupa aproape doua luni de umblat nu am mai putut lua legatura cu vecinul pentru ca nu mai imi raspundea la telefon si nici acasa nu l-am gasit, la SMS nu mi-a mai raspuns.

Eu am vandut casa fara acesta bucata de pamant si acum doresc sa primesc ceva informatii care ma va ajuta sa rezolv problema cu terenul meu de sub casa si gardul vecinului.

Ce este de facut si cat dureaza?

Va multumesc anticipat.