Multumesc pentru raspuns. Pana caut eu in C civ. art 340, va rog daca puteti sa ma mai luminati putin. Tot ceea ce am cumparat eu si el ca si cuplu a fost in timpul casatoriei noastre. Insa el a castigat intotdeauna mai mult decat mine. Masina, spre exemplu este inmatriculata pe numele lui. A fost cumparata in leasing, timp de 5 ani. Si contractul de leasing si chitantele de plata sunt pe numele lui. El s-a ocupat cu platile. Eu cu bucataria si casa si serviciul meu care nu-mi aduce mai mult de 10 milioane. In prezent eu am ramas cu nimic, doar cu niste poze pe telefon ale bunurilor care existau in apt in care am locuit impreuna.
Va rog sa-mi dati mai multe detalii si un raspuns ferm. mai pot avea si eu ceva? Cum sa dovedesc acele bunuri? Care ar fi posibilitatile mele?
Va rog sa-mi raspundeti cat de repede se poate. Sotul meu divorteaza. Noi nu avem copii. Eu sunt bugetar, iar el are salariul de trei ori mai mare decat al meu. A luat toate bunurile din casa pe motiv ca au fost platite din salariul lui. Apt in care locuim e inchiriat, deci nu se pune pb lui, insa toate celelate - televizoare, laptop, imprimanta, frigider, mobila, inclusiv masina sunt la el.
Ce sanse am sa mai impart cu el ceva? Cum pot sa dovedesc bunurile luate?
Fotografii ale bunurilor care au existat in casa sunt suficiente? Copia certificatului de inmatriculare are vreo relevanta? Masina e inmatriculata pe numele lui.
Va rog un raspuns. Mai am vreo sansa sa am si eu ceva sau sa ma resemnez?
Daca vrea cineva sa ma ajute, va rog ce detalii ar mai putea conta in aceasta situatie?
Va rog sa-mi raspundeti cat de repede se poate. Sotul meu divorteaza. Noi nu avem copii. Eu sunt bugetar, iar el are salariul de trei ori mai mare decat al meu. A luat toate bunurile din casa pe motiv ca au fost platite din salariul lui. Apt in care locuim e inchiriat, deci nu se pune pb lui, insa toate celelate - televizoare, laptop, imprimanta, frigider, mobila, inclusiv masina sunt la el.
Ce sanse am sa mai impart cu el ceva? Cum pot sa dovedesc bunurile luate?
Fotografii ale bunurilor care au existat in casa sunt suficiente? Copia certificatului de inmatriculare are vreo relevanta? Masina e inmatriculata pe numele lui.
Va rog un raspuns. Mai am vreo sansa sa am si eu ceva sau sa ma resemnez?