avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate Vioras66

Activitate Vioras66

Buna seara!As dori sa stiu daca, conform Legii salarizarii unice nr. 153/2017, salariile pot fi marite incepand cu data de 01.07.2017, daca exista prevederi bugetare pe unitate administrativa, la toate categoriile de bugetari din sectorul public: atat din familiile ocupationale Administratie cat si Cultura si unitati sanitare de asistenta sociala si de asistenta sociala medicala. De ex: salariul unui bibliotecar comunal va creste odata cu salariile celor din cadrul primariei, adica la 01.07.2017 sau va creste cu 25% incepand cu data de 01.01.2018, asa cum prevede aceasta lege, urmand ca pana in anul 2022 cresterea sa se faca etapizat. Mi-as dori sa-mi si raspundeti... Multumesc.

Discuție Denominare
Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati intro problema,cum se face denominarea unor carti cu pretul in lei vechi..cele cu valoarea de 200 lei vechi stiu ca se denomineaza la 0,02 lei noi,dar nu stiu de exemplu 10,50 lei vechi cum se denomineaza..dar cartile cu pretul pana in 60 lei vechi..ex.25 lei vechi,11 lei vechi..?! Va multumesc