avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Activitate boaba30

Activitate boaba30

Mulțumesc frumos, poate să-și faca pașaportul cu sentința de divorț unde se specifica ca trebuie să-și ia numele de fata?
georgiana.td a scris:

Dacă locuiește în străinătate, corect și legal este să obțină un pașaport de cetățean român cu domiciliul în străinătate (CRDS) . Acesta este atât act de identitate cât și document de călătorie, și îl poate folosi în fața oricărei autorități (notar, banca, instituții publice).
Pentru informații, puteți accesa [ link extern ] / .

Bună ziua, scriu pt sora mea, ea locuiește în Italia, trebuie să-și schimbe buletinul după divorț, unde se specifică ca își ia numele de fată! Între timp mama noastră a decedat, deci nu mai poate s-o ia nimeni în spațiu pt schimbarea buletinului! Cum se poate rezolva? Poate să se adresează cosulatului, sau poate să-și facă pașaport? Pașaportul este act valabil în fața notarului pt succesiune, altre procuri?? Sau fără să-și schimbe buletinul poate să-mi lase o procură prin care să o reprezint?? Mulțumesc frumos! Spor la lucru!
Am o firma din 2005, Bucuresti, din 2008 nu am mai depus bilnt, firma nu mai are activite, am de recuperat tva de la stat, ma interesa sa stiu daca firma se poate suspenda automat. ea avand 3 asociati.