In anul 2004 tatal meu a decedat,am fost impreuna cu sora mea la notar si am facut sccesiunea la apartamentul care stiam ca/l detine,imediat dupa aceea matusa mea a sunat cu rugamintea sa venim la primaria din Sag sa ridicam titluri de proprietate pe numele tatalui si a matusei iar unul din titluri de proprietate era pe numele bunicii mele,deci nu era facuta succesiune inca,in momentul cind am avut in mina titlul de proprietate matusa mea a cerut sa mergem la notar ceea ce am si facut,acolo sora mea a rugat/o sa/i cedeze o parte dinntr/un teren care matusa mea sustinea ca e al ei fara sa aibe nici un acord al tatalui meu,iar sora mea nestiind ca de fapt terenurile urmeaza sa fie impartite in doua,fiecarui raminind jumatate.Iar noi ca mostenitoare a lui tata urma sa luam jumatate din tot ce ere pe titlul de proprietate,mai ales ca terenurile nu aveau nici macar aceeasi valoare.Deci matusa mea sa enervat rau si a spus ca e al ei tot si nu vom mai primi nimic si ca ne aranjeaza ea pe noi ca suntem obraznice,a inceput un proces lung si greu la care nu am participat nici eu nici sora mea,ne/am angajat avocati pentru a ne apara drepturile si am evitat s/o vedem in acest razboi inutil pe matusa noastra tocmai pentru ca am fost invatate sa o respectam pentru realizarile ei si nu pentru cum se purta cu noi in familie.In anul 2009 vreau sa spun ca a decedat aceasta femeie ambitioasa care dorea sa i se supuna toata lumea deoarece era o pictorita recunoscuta.Nu am fost anuntate nici de catre medicii care o tratau si nici de cei de la serviciul ,cu toate ca am participat cu copilul meu la activitatile pe care ea le desfasura la acel centru si copilul meu trebuia sa beneficieze de servicile acelui centru nu pentruca era nepotul ei ci pentru ca era inscris in baza de date si avea nevoie de servicile acelui centru,dar sa ne intoarcem la succesiune si sa spunem ca acum am inceput sa particip la sedinte personal deoarece eram curioasa ce se va intimpla dupa decesul ei,ea ne fiind casatorita neavind copiii si mai e un lucru de spus traia cu un barbat casatorit deci nu se putea uza de faptul ca avea un concubin deoarece acel barbat era casatorit deci avea familie si copiii.La spital sa petrecut o mizerie totala dupa cum am auzit ,s/ar fi certat pentru a o determina sa semneze un testament ,care in final nu l/a vazut nimeni si care nu se stie cum a fost facut deoarece ea era deja sub aparate,deci nu mai putea respira si era in stare de inconstienta,sau cam asa ceva,documente de la spital am cerut si noi si tribunalul si nu am primit,dar eu cred ca datele sunt secrete pina cind situatia ajunge la tribunal si cind e vorba de un act oficial si de hotarirea adevarului,deci spitalul chiar daca nu comunica situatia grava in care se afla bolnavul poate comunica daca starea lui si procedura in care s/a intocmit testamentul au fost corecte,deci au fost martori,a avut loc un examen psihologic si starea sanatatii i/a permis sa semneze un astfel de act important.In fine unchiul meu care a reusit sa ajunga la acel testament,deoarece e al naibi de viclean si doctorant in telecomunicatii deci are contril a tot ce misca,asta m/am convins pe pielea mea ,nu s/a prezentat la proces nu a cerut sa facem succesiunea din contra gasea nod in papura sa nu se prezinte motivind ca nu suntem o familie unita ,nu a platit oficial nici un avocat ,s/a folosit de faptul ca noi am platit si a determinat avocatii sa nu ne asculte sa nu ne apere sa ne ironizeze si sa termine procesul asa cum el dorea.A mai ramas un teren care ar trebuii sa facem succesiunea dar tot asa procedeaza si nu se prezinta,au trecut aproape 3 ani si eu l/am dat in judecata pentru a se prezenta la succesiune dar tot avocatii mi/au suspendat procesul de doua ori amenintindu/ma ca ma si amendeaza daca mai vin.In consecinta vin si va intreb ce pot face altceva decit sa repun pe rol acest proces si daca cunoasteti un avocat care sa duca la bun sfirsit acest proces de succesiune in care am fost tirite fara voia noasta timp de 7 ani ,fiind umilite ,batjocorite si furate .Va multumesc pentru rabdarea de care a/ti dat dovada citindu/mi rindurile si astept un raspuns indiferent care ar fi acela.Miulescu Corina Lucia Timisoara,Romania