M-am inregistrat fiscal ca si traducator la sf. lunii feb.2012, dar din motive independente de mine colaborarea nu s-a materializat in sensul ca nu am incheiat nici un contract, nu am realizat nici o traducere si nu am obtinut venit din urma acestei "activitati" din momentul inregistrarii si pana in prezent, in consecinta, neavand practic activitate am inteles ca nu este necesara completarea si depunerea declaratiei privind venitul estimativ.
Intrebarea mea este: In acest caz, sunt obligata sa depun formularul 220?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, ce ar trebui sa fac in acest caz sa fiu in legalitate?
Multumesc anticipat, orice sugestie este binevenita!
M-am inregistrat fiscal la sf lunii feb.2012, dar din motive independente de mine colaborarea nu s-a materializat in sensul ca nu am incheiat nici un contract, fapt care inseamna venit 0 din momentul inregistrarii si pana in prezent. Intrebarea mea este: In acest caz, sunt obligata sa depun formularul 220?
Ma puteti ajuta, va rog cu un raspuns concret ref la subiectul deschis?
Eu sunt proaspat traducator autorizat si as vrea sa stiu exact ce contributii sociale obligatorii trebuie sa platesc si cu ce frecventa (lunar/trimestrial) pt anul fiscal 2012 si in cate rate si la ce termen pot plati impozitul?
De asemenea, ma intereseaza care ar fi modalitatea de colaborare mai avantajoasa pentru mine- contract cesiune drepturi de autor sau contract colaborare cu SRL-uri?
Multumesc,
week-end placut tuturor
P.S. Sper ca am selectat corect forum-ul, daca nu rog moderatorii sa-mi redirectioneze intrebarea.