multumesc pentru sfat, asa credeam si eu
cereri nenumarate depuse la Primarie din partea mea sunt multe, dar fara raspuns.
Cum pot "obliga" primaria sa-mi comunice raspunsul in scris.....
Nu avem o adresa in scris de la Primarie in acest sens, doar raspunsuri verbale (negative) si speculatii. Fata d-lui primar are si ea cabinet in cladire si, probabil il doreste si pe acesta solicitat de mine.
Sunt de medic de familie angajat al unui cabinet medical individual(CMI) din decembrie 2012. Proprietarul CMI este aproape de pensie si imi va dona praxisul, iar contractul de concesionare cu Primaria pentru spatiul in care functioneaza expira in iunie 2012. Mentionez ca doctorului titular de cabinet I s-a suspendat contractul cu CAS de la 1 ian 2012, iar eu urma sa fiu trecut tot de la 1 ian 2012 pe contractul cu CAS. As dori sa deschid CMI , dar Primaria nu imi concesioneaza/inchiriaza spatial. Fara spatiu nu voi putea incheia contract cu CAS. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? In ce masura Primaria face abuz de putere?
Buna, sunt medic si doresc deschiderea unui cabinet medical intr-un spatiu prevazut in prezent ca si comercial. Care sunt normele metodologice UE necesare in cazul infiintarii unui cabinet medical individual(CMI)? Ce acte sunt necesare pentru ca spatiul sa devina CMI? Pe cine trebuie sa angajez pentru organizarea/ proiectarea spatiului: un proiectant sau arhitect?