avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Activitate MichelineRoman

Activitate MichelineRoman

Buna ziua,
doresc sa va cer si eu parerea in problema pe care o au parintii mei. In februarie 2009, au avut un accident de masina. Erau stationati pe marginea drumullui, iesiti de pe carosabil, cand un sofer care mergea cu viteza a pierdut controlul volanului si a intrat in ei. Masina a fost rasturnata fiind deplasata la 14m de locul stationarii. Mama, care era in masina, nu a suferit decat o fisura usoara in bazin si o trauma psihica , in schimb tatal meu care era in afara masinii a fost si el aruncat 7 m si a suferit multiple traume dintre care cea craniana a fost foarte puternina. Probabil ca doar Dumnezeu l-a ajutat caci in rest toti pareau neputinciosi in fata acestui accident. Dupa o luna de spitalizare a platit avocat sa se ocupe de caz.De atunci primim raspunsuri foarte vagi si foarte rare. Avocatul le-a cerut sa faca expertiza accidentului anul trecut, pe care parintii mei au platit-o cu incredere primind garantii verbale ca procesul incepe sa se miste .....dar....tot nimic.
As dori sa va intreb daca este ceva ce se poate face in acest caz? Sunt imediat 3 ani. tata care are maxilarul fracturat si nu i s-a sudat cum trebuie a inceput sa aibe probleme tot mai mari cu dintii. Operat fiind , pe cord, cu o valva de titan, interventia la dinti poate fi facuta doar in spital, sub supraveghere....necesitand foarte multi bani. Dupa ce va viata i-a fost pusa in pericol, stilul de viata i s-a modificat mult dupa accident.
Eu banuiesc ca asigurarile sunt cele care incearca sa intazie acest proces, mai mult decat tribunalul..Ce e de facut?
Va multumesc pentru atentia si timpul acordate.
Mihaela Roman