avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate oany_19

Activitate oany_19

Am verificat aceasta lege si la ART.1 punctul 3 este mentionat - 'au diploma de absolvire a unei forme de invatamant superior de lunga durata'.. Dna de la Resurse Umane mi-a spus ca nu pot primi aceasta deducere, desi sunt incadrata ca programtor si specializarea de pe diploma mea este una din cele mentionate in lege respectiv 'Contabilitate si informatica de gestiune' pentru ca am doar 3 ani (ciclu I bologna) si acesta reprezinta studii de scurta durata nu de lunga durata. Nu am gasit nici o lege, articol care sa mentioneze ca ciclul I bologna - 3 ani reprezinta defapt studii de scurta durata. Colegii mei care au studiat tot in ciclul I bologna dar varianta 4 ani primesc aceasta deducere. Exista vreun document care sa ateste ca ciclul I bologna cu 3 ani reprezinta vechea varianta de studii de scurta durata si atunci nu trebuie sa primesc scutirea??
Buna ziua,

Am si eu o intrebare. Lucrez la o firma de IT pe functia de programator. Am terminat facultatea Stiinte Economice specializarea Contabilitate si Informatica de gestiune si am diploma de licenta. Ma intereseaza daca cu aceasta diploma pot obtine deducerea de impozit pentru programatori?! Mentionez ca am urmat ciclul I bologna, respectiv 3 ani finalizati cu diploma de licenta .

Multumesc frumos