avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate iulyan70

Activitate iulyan70

Răspuns la discuția somaj
Multumesc foarte mult.
Ok va multumesc foarte mult.Si daca a fost la scoala nu mai beneficiaza de nici un ajutor?Primeste numai alocatia aceea de 200lei. Ms mult.
Multumesc foarte mult pt raspuns.Dar dupa nasterea copilului somajul il opreste si ii da numai alocatia aceea de 200 de lei?Ea nu a lucrat in acest timp,s-a dus la scoala numai.MS inca o data.
Discuție somaj
buna ziua.Sotia mea a terminat seralu si este insarcinata in 22 saptamani.Intrebarea mea este daca mai poate lua somaj dupa terminarea liceului?? Ast raspunsurile dvs cat mai repede.:D
Răspuns la discuția Invinuit - fisa medicala falsa
Buna seara!!!! Astazi19.01.2012 m-am prezentat cu citatia la Parchetul de pe langa curtea de Apel Ploiesti.Am vazut ca degeaba altii veneau cu avocati,pt ca oricum legea e aceeasi pt.toti.Mai exact nu intrati in panica si nu va duceti imediat sa cautati avocati pt. ca dati banii degeaba.Mai bn pastrati-va banii pt amenda.Acolo o sa va puna cateva intrebari despre cum ai obtinut fisa medicala,iar apoi o sa te puna sa dai o declaratie.Asa ca nu va speriati amenda oricum o sa o platiti,dar nu imediat ci o sa va vina acasa o somatie de plata.
Va doresc succes.
catalinu a scris:

Amenda cel mai probail este 1000 ROn plus 50 RON cheltuieli.
Pe ce te bazezi cand spui ca nu ai stiut ca e fisa falsa?

Am facut fisa cu cineva de incredere si la un spital bun.am mai dat si o gramada de bani atunci.Pr.este ca in ziua de astazi nu tre sa ai incredere in nimeni,de cele mai multe ori nici in tine nu ai.Acuma trebuie sa fim foarte atenti cu ceea ce facem.Asta e avem o tara plina de spagari, ca sa nu ii jignesc mai rau.
Ms pt raspuns.
si cam cat este amenda?nu stii??PR este ca nu eu sunt vinovat de asa ceva si nici nu am stiut ca aia poate sa fie falsa.Deci dupa parerea ta u crezi ca nu este chiar asa grav.Decat o amenda?
salut tuturor!!!!!!!!!!!!

Am o mare problema,astazi mia venit o citaltie de la parchetul de pe langa Curetea de Apel Ploiesti.In aceea citatie zice ca as fi invinuit de ar.291 c.p..Din ce am citi pe acest forum am dedus ca este vb despre fisa medicala de la permisu e conducere.Problema este ca eu acum ceva timp(cam 5ani)am facut un dosar prt scoala de soferi si am fost decat o data si am dat sala.Dar nu am luat si dupa aceea nu am mai fost,nu am mai vrut sa mai dau.Adika eu nu am nici un permis de conducere si nu inteleg dc imi vine mie asa ceva acasa.VA rog foarte mult care cunoste si care stie sa imi scrie cat mai urgent.Va multumesc!!!!!!!!!!