Domnule,intradevar matematica este o stiinta exacta,dar din cate observ bancile stiu sa adune nu si sa scada.Din cei 900 euro doar 85 euro reprezinta rata soldului iar 815 euro reprezinta doanda.Nici acum nu credeti ca cei 7000 euro care trebuie sa ii platesc timp de 36 luni,sunt dodanda la dobanda.Practic numai 540 euro reprezinta rata iar restul pana la 7000 euro dobanda.
P.S.Cunosc ceva matematica,dar nu din asta bancara care da numai cu +.
Buna seara.Am facut un imprumut la o Banca in anul 2008 iar anul acesta am intimpinat niste probleme financiare deoarece am fost in somaj.Din aceasta cauza am acumulat niste restante.Am solicitat bancii o solutie pentru a-mi redresa situatia mea.Datoria acumulata este de 900 euro [rata+dobanda] iar ei mi-au propus sa-mi faca alt contract,suma de 900 euro sa mi-o treaca la total sold si sa-mi prelungeasca contractul cu 36 luni cu o rata de 197 euro[rata+dobanda].In concluzie banca mi-a propus ca pentru 900 euro sa le dau inapoi timp de 36 luni aproximativ 7000 euro.Se pare ca este camatarie bancara cu acte in regula.Cum ma sfatuiti sa procedez? Va multumesc.
Buna ziua.Doresc sa stiu daca o cerere de emitere card si conditii generale de utilizare a unui card pot tine loc de contract pentru un card cu limita de credit.In cererea aprobata nu se specifica limita de credit a cardului.Va multumesc.