avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate Liana21

Activitate Liana21

Răspuns la discuția Chirias
Ma ajutati cu raspunsul la ultima intrebare? (o reformulez)
Daca fostul proprietar, legal, poate sa-l oblige pe fostul chirias, care nu mai locuieste cu chirie la acesta, sa isi schimbe buletinul, pentru ca in el figureaza adresa fostului proprietar ?
Răspuns la discuția Chirias
As dori sa ma lamuriti cu urmatoarea problema:
- un chirias a parasit vechea locuinta unde a stat cu chirie si s-a mutat la alta adresa. La vechea adresa unde a locuit cu chirie afost luat in spatiu, adica i s-a facut buletin cu adresa de la acel imobil. Este obligat fata de vechiu proprietar din casa caruia a plecat de un an, sa-si schimbe buletinul cu alta adresa, chiar daca buletinul este valabil si nu a expirat?
Discuție Chirias
Va rog sa-mi spuneti, daca un chirias care a locuit intr-un apartament inchiriat mai mult de doi ani are dreptul sa solicite proprietarului sa faca demersurile necesare la sectia de Politie pentru ca sa poata beneficia chiriasul de schimbarea buletinului cu adresa de la locuinta unde sta cu chirie.
Daca da, si chiriasul are deja buletinul cu adresa conf. contractului de inchiriere si pleaca dupa o vreme de la aceasta adresa, pentru ca a expirat valabilitatea contractului de inchiriere, ESTE OBLIGAT FATA DE VECHIUL PROPRIETAR SA ISI SCHIMBE DIN NOU ADRESA DIN BULETIN ? PENTRU CA NU MAI LOCUIESTE ACOLO? SI IN CAT TIMP ?