Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cum trebuie procedat astfel incat sa le dau o lectie celor de la BP,
In anul 2007 am facut un credit in valoare de 9000 RON, conform graficului de rambursare total de plata (adica cat trebuie sa le platesc lor) era undeva la suma de 16000 RON, rata pe luna de 150 RON.
Astazi, rata a ajuns la 230 RON, am fost la ei pentru a verifica cat mai am sa platesc in ideea de a inchide acest credit (asta ca sa scap de ei), acestia mi-au spus ca mai am 7500 RON (in conditiile in care acum doi ani (in 2009) am fost la ei tot pt a inchide creditul, atunci aveam 8000 ron si nu l-am putut inchide deoarece nu aveam aceasta suma) ceea ce inseamna ca in doi ani eu am scazut doar 500 RON din credit (restul banilor nu stiu ce si unde s-au dus) cum este posibil asa ceva????...auzind aceste lucruri m-am enervat si am solicitat un nou grafic al ratelor suma finala de plata (tot creditul) de la 16000 a ajuns la 26000 :O:O:O cum este posibil asa ceva??? inseamna ca dobanda si comisionul si EURIBOR-ul a crescut de la luna la luna, dar cu cat astfel incat creditul a crescut cu inca 10000????
Dupa ce le-am spus ca nu voi accepta asa ceva, adica nu sunt deacord cu o crestere atat de mare, persoana care ma informat s-a dus la directoare si ia spus acest aspect, apoi a venit sa ne spuna ca in maxim o saptamana voi fi sunata pentru a veni sa discut cu aceasta directoare si sa vada daca poate sa faca in asa fel astfel incat dobanda sa mai scada,
va vine sa credeti, este posibil asa ceva, din ce scade??? eu nu inteleg decat un singur lucru si anume ca ei mi-au introdus o dobanda si un comision din pom, atata timp cat ei pot sa mai micsoreze rata lunara.
Ce ma sfatuiti sa fac??? Daca merg pe cale juridica voi avea de castigat??? aaaa si inca ceva in contractul de credit este specificat faptul ca banca este obligata sa ne aduca noua clientilor instiintare in cazul in care creditul suporta modificari, lucru pe care acestia nu l-au facut!!!!!
Astept raspuns si imi cer scuze daca nu m-am exprimat cum trebuie