avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate iannnis

Activitate iannnis

va multumesc inca odata...m-am dus urgent sa vad ce inseamna reductiunea liberalitatii excesive...am inteles totul...inca odata multumesc!!!
scuze,tot eu sant...poate soacra sa lase totul numai uneia dintre fiice? e nevoie de acordul uneia dintre fiice in favoarea celeilalte?
multumesc...
Am inteles!Va multumesc mult!
va rog sa ma iertati daca nu m-am facut inteles,deci soacra traieste si vreau sa stiu daca fetele ei,(sotia si sora)au drept de mostenire ,sau cat li se cuvine lor si cat mamei lor,din aceasta mostenire.(soacra nu mai are frati iar parinti ei morti).
buna ziua!
Va rog un sfat in legatura cu o mostenire.Mama sotiei,singura la parinti,a mostenit de la parinti ei prin moartea lor care s-a petrecut demult o proprietate.(mentionez faptul ca ea(mama sotiei) nu a locuit impreuna cu parinti avand casa ei,iar sotul ei(tatal sotiei)decedat de 15 ani,deci este singura.La moartea unuia din parinti ei(tatal in 1986)sa executat devolutiunea succesorala(sper sa ma fi exprimat bine),unde s-au prezentat la aceea data ambi parinti ai sotiei(pe atunci traia si tatal sotiei),dar la moartea mamei sale(2004)nu s-a mai facut nimic.
Vreau sa stiu daca sotia si sora ei m-ai au vreun drept de mostenire asupra acestei proprietati(casa,curte si gradina),sau totul e mostenit de mama lor.
Va multumesc!