in incheierea exec sumele sunt urm :
144 lei diferenta tva (chelt executare calculata pt 600 lei
600 lei cheltuieli necesare executarii
1,92 lei diferenta tva -onorariu executor
8 lei onorariu executor
{debit:25 lei chelt judecata+47,36 lei facturi+12,91 penalizari}
observ ca nu se mai cere in instanta incuviintare executarii silite
este normal ca pentru debitul de 87 lei taxele de executare sa fie 739 lei?adica mi se pare absurd,hai am inteles 100,200....300,dar chiar 700?:O
rezolv ceva daca fac contestatie la executare sau mai bine merg si esalonez suma?
buna ziua.am o problema,daca ma poate ajuta cineva ar fi ok.locuiesc intr-un ap cu 2 camere situat la coltul de nord al blocului,cu doi pereti exteriori si unul pe casa scarii care nu are incalzire.in aceasta camera am pus un calorifer din otel de 2 m.in scara nu are nimeni repartitoare.asociatia de locatari simtindu-se neputiincioasa a angajat sc ista sa ne inventarieze corpurile de incalzire.si cand a venit factura am constatat ca aveam cel mai mult de plata.am mers la acesta sc si am cerut sa ne arate cum au facut calculele.ne-au aruncat 3 foi in fata si asta a fost tot.acasa am contatat ca domnul care a facut masuratorile a trecut caloriferele de tip 33[cu 3 panouri]si in plus nu a mentionat toti factorii in fct de pozitia apartamentului.am mers apoi la asociatie ,unde dau toti din umeri ,pt ca aici se fura ca in codru fiind o asociatie cu vreo 600 de apartamente.la un calcul al puterii dat de producator am constatat ca am vreo 4000 de w in plus.pt ca nu am primit decat 3 foi de la aceasta firma care a facut masuratorile a trebuit sa calculat totul singuri.am contatat ca vecinul care are cel mai putin de plata ar avea consumul de aproape 4000 w latoate caloriferele si are 26 grade in casa de sta cu ferestrele deschise si eu la 12000 w abia fac 21 grade acum ca e mai cald,dar cand e ger scade la 18 grade.as dori sa stiu cum pot sa intentez proces acestei firme sau mai bine zis acestui domn care a facut masuratorile eronate si asociatiei de locatari.am inteles,platesc mai mult ca am caloriferul mai mare dar triplu fata de cel care sta in chiloti in casa?mentionez ca m-am adresat deja protectiei cons cu toate datele extrase de pe site-ul producatorului si cu hartiile primite de la ei.